CS:GO Rio 2022 nedir?

451696

Hectopat
Merhaba CS:GO'ya gelen bu yeni güncellemede Rio 2022 diye bir şey gördüm. Pek anlamam bu konulardan, arkadaş bilet almış bana da al filan diyor. Ne oluyor bu bilet olayı vs. eski operasyonlar gibi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'nun en büyük turnuvalarından birisi. Genelde yılda bir kez düzenleniyor ama bu yıl 2 defa düzenlendi. Giden takımların stickerları çıkıyor ve takımlara bu sticker satışlarından belli bir miktar veriliyor. Turnuva başlamadan önce bu gelen güncelleme gibi bir güncelleme gelir ve pick-em zamanı başlar. Bunun için o bileti satın almanız lazım. Satın aldıktan sonra 3 kere bir üst tura çıkacak takımları tahmin ediyorsunuz. Her doğru tahminde rozetiniz bir üste yükseliyor ve bir tane token alıyorsunuz. Bu tokenlerı istediğiniz maçın hatıra paketini almak için kullanıyorsunuz. Hatıra paketleri satılabiliyor ama rozet satılamıyor. Aldığınız bileti kullanmadan da satabilirsiniz. Genelde kendi parasını zor çıkaran bir sistem ve garanti değil. Geçen Major tüm turları geçtim ama finalde yanlış tarafı seçtiğim için rozetim altın da kaldı ve bilet kendi parasını dahi çıkartamadı. Kapsüllere gelirsek şu an almanızı önermem sonradan büyük indirimler oluyor. Lakin şu an bütün stickerlar pahalı olur. Yani alıp açtığınız zaman sonraya nazaran kar etmeniz yüksek kapsüllerden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı