CS:GO Rio kapsül indirimi geldi

Yer
Tekirdağ | (Sarıyer)
Uzun zamandır bekliyorduk ve sonunda kapsül indirimi geldi. Antwerp turnuvasında olduğu gibi biletlere yine indirim gelmedi. Önceki turnuvanın kapsülleri depoda beklediği için büyük bir alım yapmayı düşünmüyorum. Operasyon hedefim vardı ama şu an için bir gelişme yok. Siz hangi kapsülden ne kadar almayı düşünüyorsunuz?

Merhaba eski kapsülleri tavsiye ederim son yıllarda çıkmış kapsüllere asla bulaşma derim ve ek olarak tam detaylı bilmediğim için net bir şey öneremeyeceğim ama yine de şunu söyleyebilirim. Kapsüllerin yıldan yıla artış fiyatlarına bakabilirsen grafikten ona göre bir satın alım yapman çok daha doğru olur senin için. Şimdi baktım bir tane örnek vereyim mesela ama bu bayağı bir pahalı yani krakov 2017 meydan okuyanlar imza kapsülü bu 30-35 dolar arası satılıyordu yıl içinde ve yine yıl içinde 73 dolar bandına çıktı. Bu tarz daha düşük fiyatlı kapsüllere yönelmen iyi olacaktır.

Bir de operasyon konusuna gelecek olursak operasyon fiyatı her çıktığında bildiğin üzere artış gösteriyor ve bu ne anlama geliyor dersen operasyondan ettiğimiz kar düşüyor ben eski operasyonlarda olduğu gibi 200 TL kar edeceğimizi düşünmüyorum şahsen yani kar gibi bir amaçla operasyon almak istiyorsan gözün yükseklerde olmasın derim.

Son düzenleme:

Şahsen ben büyük bir alım yapmayacağım bütçemi operasyona saklıyacağım.

Biraz hortlatmış olacağım ama 2021 kapsülleri bile bir nevi artmasına rağmen 2020 RMR stickları ve kapsülleri hala çok düşük 3 yıl'a yakın oldu ne zaman patlar sizce 2020 RMR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…