CS:GO Rio kapsül indirimi geldi

Biraz hortlatmış olacağım ama 2021 kapsülleri bile bir nevi artmasına rağmen 2020 RMR stickları ve kapsülleri hala çok düşük 3 yıl'a yakın oldu ne zaman patlar sizce 2020 RMR.

RMR stickerlarından ben şahsen çok bir şey beklemiyorum. Major zaten olmadı ve stickerlar çok kötü gözüküyor. Değerlenceğini sanmam ama elinde tutmandan zarar gelmez. Sonuçta ne olacağı belli olmaz.

Yaklaşık 215 adet 2022 Antwerp çıkartmaları var envanterimde, aldığıma da pişmanım. Kırık diş operasyonunu farklı hesaplarla yapıp kasaları tek hesapta toplamıştım toplamda 100 küsürdü kasalarım. Tüm kasaları 8 TL 'yken satmıştım kapsül almak için. Kapsüllerde hiç ilerleme yok, kasalar uçtu gitti. Kırık diş kasası 40 TL yi geçti bir ara şimdi en az 35 dir bakmıyorum bayağıdır. Yani bence kasa çok daha mantıklı, çünkü tüm kasalar prim yapıyor. Birkaç hesaptan bilet alıp görevleri yapıp tüm yıldızlarla kasa toplamanızı öneririm.

Operasyonlara özel koleksiyonları açmak mantıklı değil mi?

Şu an 280₺ var. Kapsül alıp almayacağımdan emin değilim, ama alacak olursam Mücadeleciler ve Meydan Okuyanlar kapsüllerinden alırım. 10 imza ve 10 takım şeklinde.
Ben de ufak bir alım yapmayı düşünüyorum. Stockholm kapsülleri iyi kâr sağladı ama Antwerp beklemede. Son birkaç tane Stockholm Meydan Okuyanlar var, satıp Rio almayı düşünüyorum.

Birkaç yüz tane sadece imza olanlardan almayı düşünüyorum. Elbet birkaç yıl sonra değerlenir.
Ben muhtemelen 10'ar tane alırım ve kasaya atarım.

Piyasayı takip edip alım yaparsan her türlü kazanıyorsun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…