CS:GO Rio major elemeler hakkında

Ashloth

Hectopat
Daha fazla  
Gümüş jeton için olan elemeyi geçtim ve gümüş jetonum var. Altın için olan bu haftaki elemede 4 takım bildim (5 bilmemiz gerekiyor) jetonum yenilenmedi hala gümüş fakat sonraki elemenin seçmeleri açıldı seçim yapabiliyorum nasıl olduğunu açıklayabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir aşamada başarısız olunca diğer aşamada seçim yapma hakkınız gitmez öyle bir kural yok. Normal bir durum.
Peki açılan elemeyi bilmem jetonu daha yükseltirmi yoksa daha yükselmezmi ayrıca bilirsem hatıra kutuları düşüyordu onlar düşecekmi?

Peki açılan elemeyi bilmem jetonu daha yükseltir mi? Yoksa daha yükselmez mi? Ayrıca bilirsem hatıra kutuları düşüyordu, onlar düşecek mi?

Jeton 3 mücadelede gümüş, 6 mücadelede altın ve 9 mücadelenin hepsini geçerseniz elmas olur. Jetonunuz gümüşse anlık 4 mücadeleyi geçmişsiniz demektir. 2 mücadele daha tamamlarsanız jeton altın olur, 1 hatıra paketi hakkı daha verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…