44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 6 Şubat 2022 #1 Bu operasyon biletini alacağım ama ne zaman bitiyor acaba? Bir de bitmeye yakın indirim olur mu?
Welwas Kilopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #2 20 şubatta bitiyor olması lazım. İndirim gelmez bundan sonra al alacaksan, indirim 13-14. haftalarda geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
20 şubatta bitiyor olması lazım. İndirim gelmez bundan sonra al alacaksan, indirim 13-14. haftalarda geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.569 Çözümler 19 6 Şubat 2022 #3 44Nihat07 dedi: Bu operasyon biletini alacağım ama ne zaman bitiyor acaba? Bir de bitmeye yakın indirim olur mu? Genişletmek için tıkla... İndirim artık olmuyor. 14 Gün sonra bitiyor.
44Nihat07 dedi: Bu operasyon biletini alacağım ama ne zaman bitiyor acaba? Bir de bitmeye yakın indirim olur mu? Genişletmek için tıkla... İndirim artık olmuyor. 14 Gün sonra bitiyor.
44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 6 Şubat 2022 #4 Welwas dedi: 20 şubatta bitiyor olması lazım. İndirim gelmez bundan sonra al alacaksan, indirim 13-14. haftalarda geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... 20 şubat ise çok yakında bitecek ben görevlere başlamadım daha. 2 haftada biter mi 100 yıldız?
Welwas dedi: 20 şubatta bitiyor olması lazım. İndirim gelmez bundan sonra al alacaksan, indirim 13-14. haftalarda geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... 20 şubat ise çok yakında bitecek ben görevlere başlamadım daha. 2 haftada biter mi 100 yıldız?
Welwas Kilopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #5 44Nihat07 dedi: 20 şubat ise çok yakında bitecek ben görevlere başlamadım daha. 2 haftada biter mi 100 yıldız? Genişletmek için tıkla... Oynayış sürene bağlı ama bitirirsin.
44Nihat07 dedi: 20 şubat ise çok yakında bitecek ben görevlere başlamadım daha. 2 haftada biter mi 100 yıldız? Genişletmek için tıkla... Oynayış sürene bağlı ama bitirirsin.
MAHOA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 1.092 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 6 Şubat 2022 #6 Aim iniz iyi değilse ve az oynuyorsanız uğraşmayın bence.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 6 Şubat 2022 #7 Sadece görev odaklı yaparsanız tabi 1 tane arkadaşınız lazım(Muhafız görevleri sıkıntılı) 2 haftada yetişir gibi.
Sadece görev odaklı yaparsanız tabi 1 tane arkadaşınız lazım(Muhafız görevleri sıkıntılı) 2 haftada yetişir gibi.
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.025 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 6 Şubat 2022 #8 @44Nihat07 15 saat sürüyor ortalama 1 hesap. Rekabetçi görevleri bırakırsan 2-3 kasa kaybın oluyor, ama çok kısa sürede bitiriyorsun.
@44Nihat07 15 saat sürüyor ortalama 1 hesap. Rekabetçi görevleri bırakırsan 2-3 kasa kaybın oluyor, ama çok kısa sürede bitiriyorsun.
44Nihat07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2018 Mesajlar 1.195 Çözümler 4 6 Şubat 2022 #9 Welwas dedi: Oynayış sürene bağlı ama bitirirsin. Genişletmek için tıkla... Bitirmek için oynarım onda sıkıntı yok, bitirme ihtimali varsa. Bir sorum daha var aklımda 50 kasa almak var. En karlı seçim o mudur? MAHOA dedi: Aiminiz iyi değilse ve az oynuyorsanız uğraşmayın bence. Genişletmek için tıkla... Aim im çok kötü değil ve arkadaşlarla her gün oynuyoruz neredeyse. Silinen üye dedi: Sadece görev odaklı yaparsanız tabii 1 tane arkadaşınız lazım(muhafız görevleri sıkıntılı) 2 haftada yetişir gibi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım var, yetişir gibiyse almayı düşünüyorum. Zaten Pass'i bakiye ile alacağım. Kar oranı yüksek olacak, kasa fiyatı yine 8 TL bandında olursa.
Welwas dedi: Oynayış sürene bağlı ama bitirirsin. Genişletmek için tıkla... Bitirmek için oynarım onda sıkıntı yok, bitirme ihtimali varsa. Bir sorum daha var aklımda 50 kasa almak var. En karlı seçim o mudur? MAHOA dedi: Aiminiz iyi değilse ve az oynuyorsanız uğraşmayın bence. Genişletmek için tıkla... Aim im çok kötü değil ve arkadaşlarla her gün oynuyoruz neredeyse. Silinen üye dedi: Sadece görev odaklı yaparsanız tabii 1 tane arkadaşınız lazım(muhafız görevleri sıkıntılı) 2 haftada yetişir gibi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım var, yetişir gibiyse almayı düşünüyorum. Zaten Pass'i bakiye ile alacağım. Kar oranı yüksek olacak, kasa fiyatı yine 8 TL bandında olursa.
MAHOA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 1.092 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 6 Şubat 2022 #10 44Nihat07 dedi: Bitirmek için oynarım onda sıkıntı yok, bitirme ihtimali varsa. Bir sorum daha var aklımda 50 kasa almak var. En karlı seçim o mudur? Aim im çok kötü değil ve arkadaşlarla her gün oynuyoruz neredeyse. Genişletmek için tıkla... Öyleyse önce görevi bitirin. Ardından satın alın. Böylece riske girmemiş olursunuz.
44Nihat07 dedi: Bitirmek için oynarım onda sıkıntı yok, bitirme ihtimali varsa. Bir sorum daha var aklımda 50 kasa almak var. En karlı seçim o mudur? Aim im çok kötü değil ve arkadaşlarla her gün oynuyoruz neredeyse. Genişletmek için tıkla... Öyleyse önce görevi bitirin. Ardından satın alın. Böylece riske girmemiş olursunuz.