23 ekimde başlayacak. Kazanan takımın stickerları, oyuncularının stickerları elbette yükseliyor. Takımların kapsülleri yok. Kapsüller birden fazla takım içerir. Kasa mantığı işliyor.
23 Ekim'de başlayacak. Kazanan takımın stickerları, oyuncularının stickerları elbette yükseliyor. Takımların kapsülleri yok. Kapsüller birden fazla takım içerir. Kasa mantığı işliyor.
Bende 20şer tane var hepsinden. Keşke hepsini efsaneler alsaydım diyorum ama neyse. Kesinlikle olur 5 tl ben 8 falan gibi satacağım majör zamanı en azından 7 7.5 seviyelerine gelir diye tahmin ediyorum.
Bende 20şer tane var hepsinden. Keşke hepsini efsaneler alsaydım diyorum ama neyse. Kesinlikle olur 5 tl ben 8 falan gibi satacağım majör zamanı en azından 7 7.5 seviyelerine gelir diye tahmin ediyorum.
Turnuva ekim sonu kasım başı olacak. Kazanan takımın kapsülü değil kendi çıkartması artıyor. Heroic, Na'Vi, Astralis bu turnuvayı kazanabilir. (YTD)
Ya bu nasıl bu kadar artabilir anlamıyorum herkes diyordu şu kadar yıl daha durur böyle. Ayrıca aylardır oyunda var nasıl fiyatı 2 katına çıktı ve yükselmeye devam ediyor hayret ediyorum.
Turnuvanın kazananı veya yarı finale yükselen takımların çıkartmaları artacak işte 2020 çıkartmaları. Onun dışında ben de bilmiyorum ne kadar alakası var.
Turnuvanın kazananı veya yarı finale yükselen takımların çıkartmaları artacak işte 2020 çıkartmaları. Onun dışında ben de bilmiyorum ne kadar alakası var.