CS:GO Rütbe Sistemi neye göre belirleniyor ?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar sormak istediğim husus bugün ilk rütbemi aldım. 10 galibiyetim var ve de oyun bana Gold Nova 3 rütbesini verdi. Diğer arkadaşlarım önce gümüş olup sonra gold nova ya yükseldiler. Bu sistem neye göre belirleniyor açıklarsanız sevinirim.

Not: Bu arada hava atmak değil amacım sadece öğrenmek istiyorum.

Oyundaki tek eksik denilebilir . Keşke belli bir puan sistemi olsa ona göre rütbe yükselebilsek .

Dostum 10-8 yaparak Nova 2 başladım ve 2 tane ard arda win alıp Nova 3 oldum. Lig sistemi acayip saçma. Her oyunu 1. 2. Bitirmeye çalış. Kazanırsan bir bakmışsın Nova 4. Gerçekten garip bir sistem.

Win serisine ve senin oynamana bakıyor. Ama oynama şekli pek etkilemiyor sanırım. Karşı takımın en fazla 30 kills attığı benim 40 attığım maçta takım arkadaşlarımın 9 11 14 kills gibi skorları vardı ve kaybettik. Supreme den lem e düştüm. Oynayış şekli önemli olsa globalden aşağı düşmezdim. .

CS GO'da rütbe olayı çok saçma, bu yüzden oyuna bağlanamadım. Şu rütbe düşmesi kaldırılıp XP'li sisteme geçilse daha mantıklı olacaktır.

Son düzenleme:
Global arkadaşım var onun dediğine göre üst üste 5 maç kazanacaksın ve puanın en az 50 olacak ve en az 5 MVP (EDO) alacaksın.
EDO: Raund sonu verilen yıldız.

Edo sayin puanin cok onemli onlar yuksek olursa dier reabetci macinda senin rutbenin bir ust rutbesi karsina gelir eyer iyi bir puan ve eso yaparsan bir uat rank a atlarsin tabi bu surec 4 5 rekabetci macindan gecer.

Saçma değil. Ben Silver II ile başladım, şu anda en üst rütbe olan Global Elite'im. Silver I hariç tüm rütbeleri tattım diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…