CS:GO rütbesi neye göre değişiyor?

Pixel1

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, ben CS:GO'da isteyerek Silver 1'e düştüm ne kadar yükselebilirim diye ama hala rütbe atlayamadım genelde 20-25 arası vuruyorum, nedeni nedir?

Bu arada yanlış etiket koymuşum, lütfen ceza kesmeyin Technopat.

Dosya Ekleri

• IMG20210702141419.jpg
    IMG20210702141419.jpg
    126,1 KB · Görüntüleme: 110
Eskiden yeteneğinize göre derdim :D Ama şimdi takımınıza hile gelip gelmemesi. Şans işi tamamen. Takımına hile gelen kazanıyor, tabiri caiz boostlanıyor ki bu sayede rank atlıyorsunuz :D Artık oyunun durumu böyle maalesef. Görüp görebieceğiniz en çok hileci CS:GO'da

Karşındakilerin rankları rank atlama konusunda etkilidir. Ama Silver 1'in aşağısında rank olmadığı için karşına daha yüksek ranklı oyuncular gelmesi muhtemel. Üst üste Win alırsanız yükselecektir. Ayrıca rankı yüksek arkadaşlarınla girersen rakibin de rankı yükse kolacağı için bir tık daha hızlı rank atlarsın.

En çok etkileyen şey kazanma oranın. Bu kadar düşük bir ELO'da çok vurup çok kazanıyor olman gerek. Zaten aksi yaşanıyorsa oyun sisteminin de davrandığı gibi rütbe atlayamaman gerek. Sen sürekli kazandıkça karşına daha yüksek rakipler atar onlara karşı kazanırsan rank atlarsın. Sürekli kaybediyorsan da karşına düşük seviye oyuncu verir onlara karşı kaybedersen düşersin. Bunun dışında hiçbir sınırlama yok. Smurf hesapla hızlı yükselenler bol.

Eskiden yeteneğinize göre derdim :D Ama şimdi takımınıza hile gelip gelmemesi. Şans işi tamamen. Takımına hile gelen kazanıyor, tabiri caiz boostlanıyor ki bu sayede rank atlıyorsunuz :D Artık oyunun durumu böyle maalesef. Görüp görebieceğiniz en çok hileci CS:GO'da
Maalesef öyle hocam. Ama Faceit'te hile yok denecek kadar az 40 maçım var daha hile gelmedi. Faceit oynamanı öneririm.

Her şey önemli, alınan pozisyonlar, bomba kullanımları, güzel nişan almak, alınan EDO puanları, takımın genel başarısı, takım skor tablosunda bulunulan yer gibi gibi.

(bunu denedim ve cidden bu şekilde, kazanma kaybetme sayılarının etkisi yok denecek kadar az)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı