CS:GO Ruslar oyundan atıyor

Troll olarak raport ediyorsunuz bitti. Bu gün Rus yüzüne 7 gün yedim. 30 Kill ile taşıyorum maçı önüme geçti tam sıktım ban yedim.
Troll derken Oyunbozanlık olarak mı?
Unlost DC sunucularına girin orada rankınıza göre odaya girin.
Teşekkürler
Oyunbozanlık olarak mı rapor etmem lazım?
Düşecektir. Ancak, Rusları "Troll" olarak rapor ederseniz düşmez ve o maç sayılmaz.

CS girerken yanına en az bir arkadaşını al, Ruslar seni atmak için oylama başlattığında F2 versin. Ben de tek girdiğimde taşısam bile son raunt atıyor karaktersizler.

Bu Slav ırkı oyunu batırdı zaten sağ olsun.(Ukrayna, Rusya, Belaruslular vb)

Konsola disconnect yazılı halde bekleyin. Atılacağınız zaman konsolu açıp enter basın.

Arkadaş olmadan oyun çekilmez bir hale geliyor, bir arkadaş bulun hem daha çok eğlenirsiniz.
Artık Unlost'un DC sinden bakacağım oyun arkadaşına.
CS girerken yanına en az bir arkadaşını al, Ruslar seni atmak için oylama başlattığında F2 versin. Ben de tek girdiğimde taşısam bile son raunt atıyor karaktersizler.
Beni atmıyorlar, attığım molotofun içine giriyorlar o şekilde oyundan atılıyorum.

Onlara koz verme. Molotof atma, önüne geçince spray atmayı bırak ve takım arkadaşının ölüşünü izle. Seninle girecek 4 kişi bulmalısın, bulamazsan o karaktersizler öyle yapmaya devam eder.
Kimse biryeri tutmuyor mide bakarken double doora mecburen atıyorum molotof 4 kişinin 2si beni atmak için oynuyor, artık Unlost'un DC sinden oyun arkadaşı bakacağım.

Kimse bir yeri tutmuyor mide bakarken double doora mecburen atıyorum molotof 4 kişinin 2'si beni atmak için oynuyor, artık Unlost'un DC'sinden oyun arkadaşı bakacağım.

En iyisi hocam rank neydi? Mge civarıysanız gireriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…