CS:GO RX 560 sistemde akıcı değil

Troll Face

Hectopat
Arkadaşlar oyunda V-Sync açıkken fareyi sağ veya sola çevirip dönerken silah böyle titriyor ve onunla birlikte binalar da titreyerek dönüyor. Oyunda düşük ayarlarda ortalama 180 FPS alıyorum. Sizce bu neden olabilir? Sistem özellikleri 1200 AF, RX 560 ve 8 GB RAM. Ancak aynı sorunu Valorant'ta yaşamıyorum. Acaba AMD sistemlerde çift kanal RAM önemli olduğundan akıcılık mı gidiyor? Eğer durum böyle ise hiç acımam gider bir tane daha RAM alırım 500 TL'ye. Çünkü çekilecek gibi değil. Ve ben yırtılmalar olunca oyunu oynayamıyorum oyun takılıyormuş gibi hissediyorum. Monitörüm 75 Hz ve babamın yaklaşık 12 sene önce falan aldığı HDMI kabloyu kullanıyorum. Acaba kablodan mı kaynaklı? Bilgisi olan lütfen yazsın çok sinirim bozuldu.

HDMI olabilir ben Valorant 200 FPS alıyorum sistemim gayet yeterli monitörüm 144 Hz fakat kabloyu değiştirmeyi düşünüyorum kabloyu değiştir bir de RAM çift kanal yap RAM olayı bende de tek kanal ve bilgisayar yük biniyor isterse FPS 300 olsun RAM büyük destek çıkıyor.

Hocam böyle sanki V-Sync açınca ama FPS 75'in altına inince bir hissiyat oluşur ya işte o hissiyat oluyor. Ama bende FPS sabit 75. Umarım RAM'lerden değil de kablodan kaynaklıdır.

Hocam böyle sanki V-Sync açınca ama FPS 75'in altına inince bir hissiyat oluşur ya işte o hissiyat oluyor. Ama bende FPS sabit 75. umarım RAM'lerden değil de kablodan kaynaklıdır.

Hissiyat sanki ağırlaşma yavaşlama gibi bir hismi tepki veremiyorsunuz gibi mi bende öyle oluyor rakip çıkıyor ve sanki dona kalıyorum gibi mili saniyelik bir olay ama rakip vuruyor ve bitiyor.

vsync kapatıp monitörünüzü masaüstünden 75hz kullanıp kullanmadığınızı kontrol edin driverlarınız güncel olmayabilir güncel ise de ekran kartının son sürümünden bir önceki sürümünü yükleyip de deneyebilirsiniz çift kanal ram önemli ama bahsettiğiniz sorunu teşkil edicek bir husus değil denetim masasındaki güç ayarlarından bilgisayarı yüksek performans kullandığınızdan emin olun bir de csgo ayarlarınızı paylaşabilir misiniz ? macunlarınızı en son ne zaman yenilediniz msi afterburnerdan sıcaklık kontrolleri yapabilir misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…