Merhabalar, ben CS:GO oynarken genelde 180 FPS alıyorum, bazen smoke içi girdiğimde ya da hiçbir şey yokken FPS'im aniden 40-50 FPS'e sabitleniyor. Sabitlendiği zaman fps_max 0 yazıyorum ama yine de düzelmiyor.
Merhabalar, ben CS:GO oynarken genelde 180 FPS alıyorum, bazen smoke içi girdiğimde ya da hiçbir şey yokken FPS'im aniden 40-50 FPS'e sabitleniyor. Sabitlendiği zaman fps_max 0 yazıyorum ama yine de düzelmiyor.
O donanım ile "genelde" nasıl 180 FPS alabiliyorsunuz ? Havaya baktığınız zaman belki olabilir bu ama genelde bu donanıma sahip bir sistem CS:GO oyununda 100 FPS olması bile bir ihtimal. Youtube da bile aynı donanımları CS:GO oyununda test edenler var. Bari oradan baksaydınız. Nasıl olurda siz 180 FPS alıyorsunuz bu donanım ile ?
O donanım ile "genelde" nasıl 180 FPS alabiliyorsunuz? Havaya baktığınız zaman belki olabilir bu ama genelde bu donanıma sahip bir sistem CS:GO oyununda 100 FPS olması bile bir ihtimal. YouTube'da bile aynı donanımları CS:GO oyununda test edenler var. Bari oradan baksaydınız. Nasıl olurda siz 180 FPS alıyorsunuz bu donanım ile?
Donanımın zayıf kusura bakma da. Bu sistem ile rekabetçi 5v5 oyunda 64 tick server da 60 FPS üstü alırsın fakat bahsettiğin takılma nasıl bir takılma ? 60 FPS değeri zaten her türlü oyunda takılma hissiyatı yaratır. Ayrıca 60Hz üstü monitörünüz yoksa yırtılmalar da fazla hissedilir. Sıcaklık değerlerini kontrol ettin mi ?
Donanımın zayıf kusura bakma da. Bu sistem ile rekabetçi 5v5 oyunda 64 tick server da 60 FPS üstü alırsın fakat bahsettiğin takılma nasıl bir takılma ? 60 FPS değeri zaten her türlü oyunda takılma hissiyatı yaratır. Ayrıca 60Hz üstü monitörünüz yoksa yırtılmalar da fazla hissedilir. Sıcaklık değerlerini kontrol ettin mi ?