CS:GO sabit 50 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

gRight

Hectopat
Merhabalar, ben CS:GO oynarken genelde 180 FPS alıyorum, bazen smoke içi girdiğimde ya da hiçbir şey yokken FPS'im aniden 40-50 FPS'e sabitleniyor. Sabitlendiği zaman fps_max 0 yazıyorum ama yine de düzelmiyor.

Diz üstülerde şarja takılı oynamazsanız düşük fpsler veriyor. CS1.6 da bile şarja takılı değilse 30 fps alıyorum. Ondan olabilir mi ?

Merhabalar, ben CS:GO oynarken genelde 180 FPS alıyorum, bazen smoke içi girdiğimde ya da hiçbir şey yokken FPS'im aniden 40-50 FPS'e sabitleniyor. Sabitlendiği zaman fps_max 0 yazıyorum ama yine de düzelmiyor.

O donanım ile "genelde" nasıl 180 FPS alabiliyorsunuz ? Havaya baktığınız zaman belki olabilir bu ama genelde bu donanıma sahip bir sistem CS:GO oyununda 100 FPS olması bile bir ihtimal. Youtube da bile aynı donanımları CS:GO oyununda test edenler var. Bari oradan baksaydınız. Nasıl olurda siz 180 FPS alıyorsunuz bu donanım ile ?

En düşükte ve 480p oynuyorsa alabilir.
Ama arkadaş öyle bir fantezi yaşadığını bende düşünmüyom.
Ya yoldaş girmiş ya da FPS'i tahmin etmiş.

En düşükte ve 480p oynuyorsa alabilir.
Ama arkadaş öyle bir fantezi yaşadığını bende düşünmüyom.
Ya yoldaş girmiş ya da FPS'i tahmin etmiş.
yere bakınca 180 , normelde 120'de size ben 60 fpsde takılıyor diyorum yani konudan alakasız şeyler yazmayın

yere bakınca 180 , normelde 120'de size ben 60 fpsde takılıyor diyorum yani konudan alakasız şeyler yazmayın

Donanımın zayıf kusura bakma da. Bu sistem ile rekabetçi 5v5 oyunda 64 tick server da 60 FPS üstü alırsın fakat bahsettiğin takılma nasıl bir takılma ? 60 FPS değeri zaten her türlü oyunda takılma hissiyatı yaratır. Ayrıca 60Hz üstü monitörünüz yoksa yırtılmalar da fazla hissedilir. Sıcaklık değerlerini kontrol ettin mi ?

120-130 fpsle oynarken bi anda 40 fps'e sabitleniyor öyle bir takılma . Sıcaklık değerimde normel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…