Çözüldü CS:GO sabit 50 FPS veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RETGEX

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 GB DDR4 3600 MHz
SSD veya HDD modeli
240 GB James Donkey SSD
Ekran kartı
ASUS ROG STRIX GTX 1070
Anakart
H410M S2H V3
İşlemci
i3 10100f 3.60 GHz
Merhaba CS:GO yükledim dün akşam bugün oyuna girdim ve ayarları en yükseğe aldım normalde 170-220 alıyordum orta-yüksek arası en yükseğe alınca sabit 50FPS oldu ne düşüyor ne artıyor yanlışlıkla bir ayarımı açtım acaba?

Grafik ayarlarındaki dikey senkronizasyon açık olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

FPS sınırlayayicisi açmış olabilirsin.

Hocam öyle bir ayar oldugunu hatırlamıyorum kontrol edeyim ama FPS sınırlayıcısını açsam bile 60FPS'ye falan sabitlemesi gerkmiyor mu niye 50FPS'ye sabitlendi anlamadım.

ESC'nin altındaki butona tıklayıp konsolu açın. Konsola aşağıdaki kodu girin.
fps_max 0

Bu, sorununuzu çözmezse oyun içerisinde görüntü ayarlarına girerek dikey eşitleme ayarını kapalı konumuna getirin.

Windows görüntü ayarlarından Windows kare hızının 50 olması sonucu olabilir mi diye bi düşünmedim değil. Kontrol edebilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayarlardaki güç tasarrufu modu açıksa 40-50fps e sabitleniyor diye hatırlıyorum. Kapalı olduğundan emin iseniz konsola girip "fps_max 0" komutunu yazmayı deneyin.

Hocam öyle bir ayar oldugunu hatırlamıyorum kontrol edeyim ama FPS sınırlayıcısını açsam bile 60FPS'ye falan sabitlemesi gerkmiyor mu niye 50FPS'ye sabitlendi anlamadım.

V-Sync kapalı hocam.

50'ye ayarlarsan 50'ye ayarlar dostum.
Guc seceneklerinden tasarruftaysa normale alabilirsin.

75Hz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…