Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 4.998 Çözümler 25 30 Temmuz 2021 #21 Yigithan Yildirim dedi: Ne gerek var? 10 level falandım zaten. CS'yi 3 4 yıl önce bir indirip silmiştim rozet oradan kalma. Ve şu an satın al diyor ana sayfada. Genişletmek için tıkla... Adam Sana yardımcı olmaya çalışıyor sen adama "ne gerek var" gibi taleplerde bulunuyorsun madem ne gerek var diyorsun kendin bul çözümü?
Yigithan Yildirim dedi: Ne gerek var? 10 level falandım zaten. CS'yi 3 4 yıl önce bir indirip silmiştim rozet oradan kalma. Ve şu an satın al diyor ana sayfada. Genişletmek için tıkla... Adam Sana yardımcı olmaya çalışıyor sen adama "ne gerek var" gibi taleplerde bulunuyorsun madem ne gerek var diyorsun kendin bul çözümü?
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2021 #22 Heunzey dedi: Adam Sana yardımcı olmaya çalışıyor sen adama "ne gerek var" gibi taleplerde bulunuyorsun madem ne gerek var diyorsun kendin bul çözümü? Genişletmek için tıkla... Buldum zaten çözümü, diğer arkadaşlar söyledi sağolsun. Ve sosyal harici başka yerlerden de öğrendim. Olmuyor.
Heunzey dedi: Adam Sana yardımcı olmaya çalışıyor sen adama "ne gerek var" gibi taleplerde bulunuyorsun madem ne gerek var diyorsun kendin bul çözümü? Genişletmek için tıkla... Buldum zaten çözümü, diğer arkadaşlar söyledi sağolsun. Ve sosyal harici başka yerlerden de öğrendim. Olmuyor.