CS:GO "Saf Sunucu: İstemci Dosyası Sunucu İle Eşleşmedi" Sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Scoutest

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-9600k - gtx 1060 6gb - 16gb ram - Z390 aorus elite - cm masterliquid pro 240 - tt tr2s 700w - cm mastercase pro 5 - 500 + 240 ssd - 500gb hdd
Meslek
Serbest
Dün, gün içerisinde sorunsuz 1 tane rekabetçi maç girdikten sonra oyuna gece saatlerinde (05.05.2020) v1.37.5.0 güncellemesi geldi ve oyunu update ettim. Güncellemeden sonra bir maç daha Dust II Rekabetçi girdim. İlk sayıdan sonra beni ana ekrana attı ve ekrandaki uyarıda şu yazıyordu:

''Saf Sunucu: İstemci Dosyası Sunucu İle Eşleşmedi''
''Pure server: file [GAME]\pak01_001.vpk does not match the server's file - Counter-Strike: Global Offensive - Knowledge Base - Steam Support''

Ve yukarıdan ''Yeniden Bağlan''a basarak devam ettim. Bu işlemi bir kaç kere uyguladım fakat hiç bir şey değişmedi. Bunu, her raunt bittiğinde yapmaya devam etti ve takım arkadaşlarımdan özür dilemeyerek çıkmak zorunda kaldım.
Yukarıda yazılan linke girildiğinde, denenecek ilk yöntemin, ''Oyun Dosyalarını Doğrulama'' olduğunu öğrendim. Bu yöntemi 2-3 defa uygulamama rağmen, sorun hala devam ediyordu. Sorunu, ''Dust II Ölüm Maçı'' na girerek test ediyordum. Çünkü bu oyun modunda da atıyordu.
Bulduğum 2. yöntem ise linkte açılan dosyayı bulup silmek ve ''Dosya Bütünlüğünü Tekrar Doğrulamak''. Bu yöntemi de 2 kere uyguladım ama sorun devam ediyordu.
En son çare ise, ''memtest86'' ile RAM modülümü test etmekti. Testi yaptım. Yaklaşık 1 saat 20 dakikalık süreçten sonra herhangi bir kırmızı şerit görmedim. RAM' leri de gereksiz yere garantiye göndermek istemiyorum, hem de dönem sıkıntılı ve şu an bilgisayara ihtiyacım var.
-RAM' lerim CORSAIR Vengeance LPX 2x8GB CL16 @3000 MHz, anakartın da X.M.P. Profili açık.
Ek bir yöntem olarak da modeme reset attım ve tekrar denedim. Her zamanki gibi sorun devam ediyordu.
Zaten, bilgisayar şu an sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve Team Fortress 2, War Thunder, Grand Theft Auto V gibi oyunlarda bir sorun bulunmuyor yani onları da sorunsuz bir şekilde çalıştırıyor ve oynatıyor. Şahsen RAM modüllerinde bir sorun var ise, başka oyunlarda ya da standart kullanımlarda sistem çökmesi gerçekleşmesi gerekir diye düşünüyorum.
Sorunun kesin bir çözümü ya da önerebileceğiniz başka bir yöntem var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ayarlarından herhangi bir Beta sürümüne katılın. Orada ölüm maçı açmayı deneyin. Daha sonra tekrar orijinal sürüme geri dönün belki düzelir.

Peki anladım. O zaman şimdilik yapılacak tek şey, yeni güncellemenin gelmesini beklemek. Cevaplarınız için teşekkürler 🙂
Oyun ayarlarından herhangi bir Beta sürümüne katılın. Orada ölüm maçı açmayı deneyin. Daha sonra tekrar orijinal sürüme geri dönün belki düzelir.
Peki vaktim olursa denemeye çalışacağım teşekkürler.

Şu anda çözüm olarak Twitter'da şöyle bir şey gördüm:
Another Update for the SV_PURE error, if you're still facing issues after deleting the materials folder and the models folder then delete the following:

• Shaders folder
• Materials folder
• Models folder
• Sound folder
• Scripts folder
• Particles folder

Bu dosyaları silip oyun dosyalarını tekrar doğrulayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı