PALA BİLAL Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 Bu hatayı veriyor. Oyunun dosyasını doğruladım olmadı. SDK'nın dosyasını doğruladım olmadı. Ne yapacağım bilmiyorum.
Bu hatayı veriyor. Oyunun dosyasını doğruladım olmadı. SDK'nın dosyasını doğruladım olmadı. Ne yapacağım bilmiyorum.
angryt Decapat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5 7300Hq , 16GB 2400 Mhz RAM , GTX1050 Mobile, 500GB M.2 SSD , 1TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2022 #2 İşe yarar mı emin değilim ama bence denemekten zarar gelmez. Steam > Ayarlar > İndirilenler > İndirme önbelleğini temizle Dedikten sonra dosyaları doğrulamayı tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
İşe yarar mı emin değilim ama bence denemekten zarar gelmez. Steam > Ayarlar > İndirilenler > İndirme önbelleğini temizle Dedikten sonra dosyaları doğrulamayı tekrar deneyin.
KS KS PALA BİLAL Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #3 Dostum oyunun dosyasını angryt dedi: İşe yarar mı emin değilim ama bence denemekten zarar gelmez. Steam > Ayarlar > İndirilenler > İndirme önbelleğini temizle Dedikten sonra dosyaları doğrulamayı tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... mı yoksa SDK'nın mı dosyasını doğrulayayım Artı 0 Eksi
Dostum oyunun dosyasını angryt dedi: İşe yarar mı emin değilim ama bence denemekten zarar gelmez. Steam > Ayarlar > İndirilenler > İndirme önbelleğini temizle Dedikten sonra dosyaları doğrulamayı tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... mı yoksa SDK'nın mı dosyasını doğrulayayım
angryt Decapat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i5 7300Hq , 16GB 2400 Mhz RAM , GTX1050 Mobile, 500GB M.2 SSD , 1TB HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2022 #4 PALA BİLAL dedi: Dostum oyunun dosyasını mı yoksa SDK'nın mı dosyasını doğrulayayım Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyasını doğrulayın. Artı 0 Eksi
PALA BİLAL dedi: Dostum oyunun dosyasını mı yoksa SDK'nın mı dosyasını doğrulayayım Genişletmek için tıkla... Oyunun dosyasını doğrulayın.