CS:GO sebepsiz yere 7 gün ban

Arkadaşlar bugün bir arkadaşımla CS:GO'da rekabetçi giriyorduk sonra arkadaşım maça bağlandı. Ben bağlanamadım ondan sonra 7 gün rekabetçi bekleme süresi verdi. Ne yapmam lazım?
Maça bağlanamazsan ban yiyorsun direkt. Yakın zaman içerisinde de ban yediğin için 7 gün yemişsin.

Evet yakın zamanda ban yemiştim, fakat bu sefer sorun olmadı eşleştirmeyi kabul eden kişi sayısı bende 8 idi arkadaşımda ise maç başlamıştı ve beni hala atmamıştı maça ve 10 saniye geçtikten sonra 7 gün bekleme süresi aldım.

Gir Faceit rahatına bak, ne uğraşıyorsun "eMeM" ile falan.

Arkadaşlar bugün bir arkadaşımla CS:GO'da rekabetçi giriyorduk sonra arkadaşım maça bağlandı. Ben bağlanamadım ondan sonra 7 gün rekabetçi bekleme süresi verdi. Ne yapmam lazım?

Girmediğiniz takdirde oyun için kırmızı yazı ile 3 kere uyarılırsınız(bunu siz göremez eğer oyunda arkadaşınız varsa görebilir) akabinde hala 3 dakika içinde gelmezseniz oyun içi matchmaking girmeme (cooldown) cezası yersiniz. Çözümü yok 7 gün bekliceksiniz.

sebep ve sonuç felsefesini araştırmanızı tavsiye ediyorum böylelikle burdaki mantığı kavramış olacsksınız

Bekleyin...Bekleyin Telefonunuza Google Asistan yükleyin onla konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…