KanunluHırsız Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #1 Lobideyken hesabım çok fazla atıldınız uyarısı alarak 7 gün ban yedi. Fakat öyle bir şey olmadı. Yardım edin.
Lobideyken hesabım çok fazla atıldınız uyarısı alarak 7 gün ban yedi. Fakat öyle bir şey olmadı. Yardım edin.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 31 Temmuz 2023 #2 KanunluHırsız dedi: Lobideyken hesabım çok fazla atıldınız uyarısı alarak 7 gün ban yedi. Fakat öyle bir şey olmadı. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Oyundan kicklemişler sizi ve 7 gün boyunca maça giremezsiniz.
KanunluHırsız dedi: Lobideyken hesabım çok fazla atıldınız uyarısı alarak 7 gün ban yedi. Fakat öyle bir şey olmadı. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Oyundan kicklemişler sizi ve 7 gün boyunca maça giremezsiniz.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 31 Temmuz 2023 #3 Böyle bir şey olmuştur, uzun süredir oyuna girmedim diyorsan hesabını paylaşıyorsun.