Çarşambadan çarşambaya xp bonusu ve kutu düşme bonusu yenileniyor hafta içerisinde max 3 adet kutu düşürebilirsiniz. Demem o ki evet parasını çıkartabilirsiniz ama bu birazda size bağlı.Parasını çıkarabiliyor muyuz hocam peki?
Çarşambadan çarşambaya xp bonusu ve kutu düşme bonusu yenileniyor hafta içerisinde max 3 adet kutu düşürebilirsiniz. Demem o ki evet parasını çıkartabilirsiniz ama bu birazda size bağlı.Parasını çıkarabiliyor muyuz hocam peki?
Çarşambadan çarşambaya XP bonusu ve kutu düşme bonusu yenileniyor hafta içerisinde Max 3 adet kutu düşürebilirsiniz. Demem o ki evet parasını çıkartabilirsiniz ama bu biraz da size bağlı.
Ben pişman olmamdan korkuyorum hocam şimdi alırsam hile gelir diye.
Yıllardır seçkin oynuyorum. Evet hile gelmiyor değil. Arada bir geliyor ama çok çok nadir. Ama seçkin ile seçkinsizin arasında hile konusunda dağlar kadar fark var.
Hocam bıktım artık yani oyundan zevk almıyorum skinler alıp belki zevklenir dedim yok bir maça mevlana geliyor birine aimbot o yüzden böyle bir karara başvurdum.
CS Prime'ı CS oynamak için değil de bir nevi pasif gelir gibi de düşünülebilir. Her hafta 1 tane garanti kasa düşüyor. Ölüm maçına girip konsola " +left +right" yazarak haftanın hangi günü düşürdüysen ertesi hafta o gün kasa düşüyor zaten. Oynarsan da level aldığında skin-grafiti düşüyor. Oradan da Steam bakiyesi elde edilir. Şansına bağlı olarak 1 ayda veyahut 4-5 ayda parası çıkabilir çok şanslıysak tek Kasa'da parasını çıkarmayı geç parasının 2-3 katı kâr ettirir. Dediğim gibi en kötü 4-5 ayda parasını çıkarır sonrasında her türlü kâra geçersiniz.
Bildiğim kadarıyla kesin değil.Hocam konudan bağımsız diyelim ki haftada 2 kez level atladık. 2 kez skin veya grafiti düşüyor mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.