CS:GO seçkin alınır mı?

Her hafta level atlayabilirse item düşüyor artık. Şans işi bitti kısaca

Bu arada ucuzlamasi imkansız gibi Bir şey. Alın, düzenli oynayarak zararı kapatirsiniz.
Şanstan kastım 1.34 dolarlık kasa da düşürebilirsin 0.59 dolarlık kasa da. Nerden baksan biri diğerinin 2 katı ve çıkma olasılıkları eşit.

Bence seçkin alınır mı konularına artık 'ALINMAZ' cevabı yazılabilir.

Yani 1000lerce kez detaylı biçimde alınır yazılmasına rağmen bu soru devamlı soruluyorsa demek ki soran kişiler almak istemiyor veya almak istemeyeceği bir şeyi almak için kendine bir bahane arıyor, yani para harcamaya yer arıyor olabilirler.

Ben şahsen alınması gerektiğini düşünmüyorum. FACEIT oynayın, bedava ve hile yok. Parasını çıkarır mı çıkarır ama bence MM için değmez.
FACEIT'da rank sistemi falan yok dimi çünkü tam bilmiyorum FACEIT'ı.

Hocam az önce de bunun lacivertini yazdınız kimse ilgi göstermeyince tekrar yazma gereksinimin de buldunuz sanırım ilgi yeri değil burası yorumunuzu 1 kere yapın ve sonra farklı yorumlar yapın ya da yapmayın 2 kere aynı şeyi yazıp durmayın daha önce böyle bir konu açmadım.

Var. Silver, Nova, Keleş falan yerine level sistemi var. 1'den 10'a kadar gidiyor.
Anladım hocam teşekkür ederim.

İnsanlar FACEIT'te komando gibi oynuyor. Aşırı ciddiler. MM'de troller ve hileler olacağını düşünüyorsanız (hile olayı artık yalan oldu bence, trust factorü düşük insanlar hile geliyor karşıma diye ağlıyor) FACEIT denemenizde fayda var.

İlgi görünce ne olacak ki, forumda CS:GO gibi rank sistemi mi var

Ciddiyim 1000lerce kez alınır cevabı yazılmış foruma daha önce. Bence para harcamaya yer arıyorsanız pizza falan alabilirsiniz.

İlgi görünce ne olacak ki, forumda CS:GO gibi rank sistemi mi var

Ciddiyim 1000lerce kez alınır cevabı yazılmış foruma daha önce. Bence para harcamaya yer arıyorsanız pizza falan alabilirsiniz.
CS2'nin çıkışından sonra bazı kişiler primenin yükseleceğini söylerken bazıları ineceğini söyledi ben de bunu sizlere soruyorum ayrıca oyun içinde de oyuncuların davranışlarını da soruyorum paranın her ne kadar değeri kalmadığı gibi kazanması da zorlaştı.

İnme gibi bir imkanı yok. Yurt dışında 15€'ya satılan şey ülkemizde 9€ fiyatlara satılıyor zaten. 275TL'ye çıktığında kur 18-19TL arasıydı. Zam bile gelebilir.

İnme gibi bir imkanı yok. Yurt dışında 15€'ya satılan şey ülkemizde 9€ fiyatlara satılıyor zaten. 275TL'ye çıktığında kur 18-19TL arasıydı. Zam bile gelebilir.
Pekala hocam teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…