CS:GO seçkin alınır mı?

Haftada şansına bağlı 20-40TL arası fiyatlı kasa düşürüyorsun. Ortalama 30 alırsak Steam kesintilerinden sonra sana kalan 25.5TL.
Yani yaklaşık 10 haftada çıkartıyorsun.

Nasıl ya? Bana 1 tane bile kasa çıkmadı. Kaç ay oynadım, anahtarı olmayan 3 tane sandığa sahibim...

CS:GO Prime oyun icinde fiyatı 394 TL.
Steam'de ise 275 TL her an zam gelebilir.

Seçkin hesabın varsa her hafta atladığın ilk level için drop havuzundan rastgele bir kasa düşüyor.
Seviyeden kastın ne? 1-2 ay içerisinde oyunla ilgili bir şey mi değişti rank sistemi dışında bir de seviye sistemi mi var?

Seviyeden kastın ne? 1-2 ay içerisinde oyunla ilgili bir şey mi değişti rank sistemi dışında bir de seviye sistemi mi var?
Seçkin hesabınız yok sanırsam. Seviye sistemi bayadır var, kasa düşürme sistemi değişti sadece.

Seçkin hesabınız yok sanırsam. Seviye sistemi bayağıdır var, kasa düşürme sistemi değişti sadece.

Seviye sistemini şimdi bakınca hatırladım, kusura bakmayın. Pek gereği olmadığından seviye sisteminin varlığını bile unutmuştum. Birkaç aydır da oynamıyorum. Kasa sistemi yeni gelmiş ve kaçırmışım. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…