w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 18 7 Nisan 2023 #11 Phomeus dedi: CS:GO Prime alınca gelen rozet, bazıları bu olmayınca Prime olamadığını sanıyor eski Prime üyelerine verildiği için yeni hesaplarda olmuyor bu yüzden Prime olmadığını düşündüğünüz sandım. Genişletmek için tıkla... Haa peki hocam anladım, yok bana sadece seçkin gerekli. Papara sağ olsun, para iade geldi. Son düzenleme: 7 Nisan 2023
Phomeus dedi: CS:GO Prime alınca gelen rozet, bazıları bu olmayınca Prime olamadığını sanıyor eski Prime üyelerine verildiği için yeni hesaplarda olmuyor bu yüzden Prime olmadığını düşündüğünüz sandım. Genişletmek için tıkla... Haa peki hocam anladım, yok bana sadece seçkin gerekli. Papara sağ olsun, para iade geldi.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.646 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #12 @w1llard Hocam son durum nedir? Benim de başıma geldi. Son düzeltmenizi görmemişim.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 18 21 Mayıs 2023 #13 Sleipnir dedi: @w1llard Hocam son durum nedir? Benim de başıma geldi. Son düzeltmenizi görmemişim. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi papara'dan aldığım için para iade geldi, başka kart ile satın aldım sorun düzeldi.
Sleipnir dedi: @w1llard Hocam son durum nedir? Benim de başıma geldi. Son düzeltmenizi görmemişim. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi papara'dan aldığım için para iade geldi, başka kart ile satın aldım sorun düzeldi.
Sleipnir Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 1.646 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #14 w1llard dedi: Hocam dediğim gibi papara'dan aldığım için para iade geldi, başka kart ile satın aldım sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Şuan oyuna girdim seçkin gözüküyorum ama Steam de anlamadığım şekilde satın al diyor belki sizde de böyle olmuştur.
w1llard dedi: Hocam dediğim gibi papara'dan aldığım için para iade geldi, başka kart ile satın aldım sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Şuan oyuna girdim seçkin gözüküyorum ama Steam de anlamadığım şekilde satın al diyor belki sizde de böyle olmuştur.
w1llard Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 2.971 Makaleler 1 Çözümler 18 21 Mayıs 2023 #15 Sleipnir dedi: Şuan oyuna girdim seçkin gözüküyorum ama Steam de anlamadığım şekilde satın al diyor belki sizde de böyle olmuştur. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende de öyle.
Sleipnir dedi: Şuan oyuna girdim seçkin gözüküyorum ama Steam de anlamadığım şekilde satın al diyor belki sizde de böyle olmuştur. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende de öyle.