talhaarkk Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #1 Seçkin almayı düşünüyorum ancak rankım ne çıkacak bilmiyorum bunu nereden öğrenebilirim veya direk Silver'dan mı başlatıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2023
Seçkin almayı düşünüyorum ancak rankım ne çıkacak bilmiyorum bunu nereden öğrenebilirim veya direk Silver'dan mı başlatıyor?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 28 Mart 2023 #2 Silver'dan başlamıyor. Öğrenemezsiniz. Oynayışına göre değişir. Ne kadar adam vurdunuz, KDA'niz falan. Çoğunlukla saçma sapan bir ranka atıyor. Ben her maç 30 vuruyorum gitti Silver Elite'ya attı.
Silver'dan başlamıyor. Öğrenemezsiniz. Oynayışına göre değişir. Ne kadar adam vurdunuz, KDA'niz falan. Çoğunlukla saçma sapan bir ranka atıyor. Ben her maç 30 vuruyorum gitti Silver Elite'ya attı.
Fenerbahçelii Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 3.310 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #3 talhaarkk dedi: Seçkin almayı düşünüyorum ancak rankım ne çıkacak bilmiyorum bunu nereden öğrenebilirim veya direk Silver'dan mı başlatıyor? Genişletmek için tıkla... Maç kazanma sayınız ve kda göre atıyor.
talhaarkk dedi: Seçkin almayı düşünüyorum ancak rankım ne çıkacak bilmiyorum bunu nereden öğrenebilirim veya direk Silver'dan mı başlatıyor? Genişletmek için tıkla... Maç kazanma sayınız ve kda göre atıyor.
R rafetsunal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.932 Makaleler 2 Çözümler 7 28 Mart 2023 #4 talhaarkk dedi: Seçkin almayı düşünüyorum ancak rankım ne çıkacak bilmiyorum bunu nereden öğrenebilirim veya direk Silver'dan mı başlatıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam sıfır hesaba CS yani seçkin alırsanız oyun içindeki performansınıza göre rank belirlenir 10 maç sonunda yani. En azından ben öyle biliyorum.
talhaarkk dedi: Seçkin almayı düşünüyorum ancak rankım ne çıkacak bilmiyorum bunu nereden öğrenebilirim veya direk Silver'dan mı başlatıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam sıfır hesaba CS yani seçkin alırsanız oyun içindeki performansınıza göre rank belirlenir 10 maç sonunda yani. En azından ben öyle biliyorum.
Moltreach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 2.336 Çözümler 5 28 Mart 2023 #5 Konu dışı ama alıyorsanız Steam içinden alın 25TL daha az ödersiniz oyun içine kıyasla.
talhaarkk Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #6 Hocam ben eskiden nova 3 tüm silverdan falan başlatabilir yani