barisscann34 Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar CS:GO'da 10. yıla özel seçkin için, bir indirim veyahut kasarak alma gibi bir şey gelir mi?
Arkadaşlar CS:GO'da 10. yıla özel seçkin için, bir indirim veyahut kasarak alma gibi bir şey gelir mi?
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.180 Çözümler 14 19 Ağustos 2022 #2 Olmaz. Seçkin indirime girmiyor, level kasarak seçkin olma olayını ise kaldırdılar. Bir daha getireceklerini sanmıyorum.
Olmaz. Seçkin indirime girmiyor, level kasarak seçkin olma olayını ise kaldırdılar. Bir daha getireceklerini sanmıyorum.
shocktroop Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 3.145 Makaleler 26 Çözümler 3 Yer Trabzon 19 Ağustos 2022 #3 Hayır.
429905 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.750 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #4 İndirim beklerken zam geliyor bence gelmeyecek.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 19 Ağustos 2022 #5 barisscann34 dedi: Arkadaşlar CS:GO'da 10. yıla özel seçkin için, bir indirim veyahut kasarak alma gibi bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... Zam bile gelebilir keşke hile sistemini düzgün yapsaydilar çünkü şimdi parasi olmayanlar oyunu oynayamıyor.
barisscann34 dedi: Arkadaşlar CS:GO'da 10. yıla özel seçkin için, bir indirim veyahut kasarak alma gibi bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... Zam bile gelebilir keşke hile sistemini düzgün yapsaydilar çünkü şimdi parasi olmayanlar oyunu oynayamıyor.
Agah Ömer Şahin Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 531 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #6 barisscann34 dedi: Arkadaşlar CS:GO'da 10. yıla özel seçkin için, bir indirim veyahut kasarak alma gibi bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... İndirim değil ekten zam gelicek. Oyun olmadığı için alınan şey, hiçbir zaman indirim gelmeyecektir bence.
barisscann34 dedi: Arkadaşlar CS:GO'da 10. yıla özel seçkin için, bir indirim veyahut kasarak alma gibi bir şey gelir mi? Genişletmek için tıkla... İndirim değil ekten zam gelicek. Oyun olmadığı için alınan şey, hiçbir zaman indirim gelmeyecektir bence.
barisscann34 Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #7 Everythink dedi: Zam bile gelebilir keşke hile sistemini düzgün yapsaydilar çünkü şimdi parasi olmayanlar oyunu oynayamıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın seçkin hesabıyla gireyim dedim 1 dk sürmedi maç bulması. kendi hesabımla giriyorum minumum 10 dk sürüyor
Everythink dedi: Zam bile gelebilir keşke hile sistemini düzgün yapsaydilar çünkü şimdi parasi olmayanlar oyunu oynayamıyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın seçkin hesabıyla gireyim dedim 1 dk sürmedi maç bulması. kendi hesabımla giriyorum minumum 10 dk sürüyor
Samsunluu55 Decapat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #8 Zamanında 21.levele kasmak zor gelen arkadaşlar şimdi prime hesap arıyo üzüldüm. Senin için degil bu genel.
Zamanında 21.levele kasmak zor gelen arkadaşlar şimdi prime hesap arıyo üzüldüm. Senin için degil bu genel.
barisscann34 Decapat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #9 Samsunluu55 dedi: Zamanında 21.levele kasmak zor gelen arkadaşlar şimdi prime hesap arıyo üzüldüm. Senin için degil bu genel. Genişletmek için tıkla... yok yanlış anlamadım da o zaman haberim yoktu daha doğrusu pc yoktu
Samsunluu55 dedi: Zamanında 21.levele kasmak zor gelen arkadaşlar şimdi prime hesap arıyo üzüldüm. Senin için degil bu genel. Genişletmek için tıkla... yok yanlış anlamadım da o zaman haberim yoktu daha doğrusu pc yoktu
Samsunluu55 Decapat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #10 barisscann34 dedi: yok yanlış anlamadım da o zaman haberim yoktu daha doğrusu pc yoktu Genişletmek için tıkla... Anladım kral. Hesap satış siteleri var güvenilir olanlar gün gün oraları takip et istersen ucuza düşe biliyor prime hesap.
barisscann34 dedi: yok yanlış anlamadım da o zaman haberim yoktu daha doğrusu pc yoktu Genişletmek için tıkla... Anladım kral. Hesap satış siteleri var güvenilir olanlar gün gün oraları takip et istersen ucuza düşe biliyor prime hesap.