Wade Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #21 General Pong Krell dedi: Son 5 maçımın 3'ünde hile geldi. 2 karşıya 1 bize, bize geleni atmadık tabii ki. Hilenin azı çoğu mu olur? Keşke hiç açmasaydınız. Genişletmek için tıkla... Umarım sizinde karşınıza üst üste 5-10 maç mevlana gelir baseden çıkamazsanız dediğimiz anlarsınız.
General Pong Krell dedi: Son 5 maçımın 3'ünde hile geldi. 2 karşıya 1 bize, bize geleni atmadık tabii ki. Hilenin azı çoğu mu olur? Keşke hiç açmasaydınız. Genişletmek için tıkla... Umarım sizinde karşınıza üst üste 5-10 maç mevlana gelir baseden çıkamazsanız dediğimiz anlarsınız.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 11 Mayıs 2021 #22 Geliyor zaten merak etme, karşıya hile geldiği için hile açacak kadar düşmüyorum ama.
Wade Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #23 General Pong Krell dedi: Geliyor zaten merak etme, karşıya hile geldiği için hile açacak kadar düşmüyorum ama. Genişletmek için tıkla... Bana pek inandırıcı gelmedi. Baseden çıkamadan nasıl oynuyorsunuz ? Bize de taktik verinde öğrenelim birşeyler.
General Pong Krell dedi: Geliyor zaten merak etme, karşıya hile geldiği için hile açacak kadar düşmüyorum ama. Genişletmek için tıkla... Bana pek inandırıcı gelmedi. Baseden çıkamadan nasıl oynuyorsunuz ? Bize de taktik verinde öğrenelim birşeyler.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 11 Mayıs 2021 #24 Baseden çıkabiliyorum sadece karşı karşıya geldimiz milisaniye kafama mermi geliyor.
Wade Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 304 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #25 General Pong Krell dedi: Baseden çıkabiliyorum sadece karşı karşıya geldimiz milisaniye kafama mermi geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben karşı karşıya gelemiyorum işte Doğduktan 10 saniye sonra duvar arkasından ölüyorum.
General Pong Krell dedi: Baseden çıkabiliyorum sadece karşı karşıya geldimiz milisaniye kafama mermi geliyor. Genişletmek için tıkla... Ben karşı karşıya gelemiyorum işte Doğduktan 10 saniye sonra duvar arkasından ölüyorum.
Mrr Femtopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 18 11 Mayıs 2021 #26 Wade dedi: Bana pek inandırıcı gelmedi. Baseden çıkamadan nasıl oynuyorsunuz ? Bize de taktik verinde öğrenelim birşeyler. Genişletmek için tıkla... Kötü bir niyetim yok ama hile açmadan oynanabilir. Biz arkadaşlar ile karşıda 2 mevlana diğerleri ise wh olan bir takıma karşı sadece 1 sayı alsakta eğlenerek oynamıştık. Wade dedi: Ben karşı karşıya gelemiyorum işte Doğduktan 10 saniye sonra duvar arkasından ölüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu kötüymüş.
Wade dedi: Bana pek inandırıcı gelmedi. Baseden çıkamadan nasıl oynuyorsunuz ? Bize de taktik verinde öğrenelim birşeyler. Genişletmek için tıkla... Kötü bir niyetim yok ama hile açmadan oynanabilir. Biz arkadaşlar ile karşıda 2 mevlana diğerleri ise wh olan bir takıma karşı sadece 1 sayı alsakta eğlenerek oynamıştık. Wade dedi: Ben karşı karşıya gelemiyorum işte Doğduktan 10 saniye sonra duvar arkasından ölüyorum. Genişletmek için tıkla... Bu kötüymüş.