CS:GO seçkin mi alayım yoksa akşamki Steam indirimini mi bekleyeyim?

arasmaras

Hectopat
Yer
東京
Şimdi CS:GO seçkin zam gelmeden almak istiyorum ama akşam Steam'de indirim olacağı için beklemeli miyim karar veremedim. Steam'de açıklama oldu mu hangi oyunlarda indirim olacağı ona göre kararımı vereceğim.

Şimdi CS:GO seçkin zam gelmeden almak istiyorum ama akşam Steam'de indirim olacağı için beklemeli miyim karar veremedim. Steam'de açıklama oldu mu hangi oyunlarda indirim olacağı ona göre kararımı vereceğim.

CS prime da indirim olmuyor. Şu an alabilirsiniz. Başka oyunları kastediyorsanız Steamdb sitesinden ne kadara düştüğünü görebilirsiniz. genelde aynı fiyatlara düşüyorlar.

Eğer gerçekten CS:GO oynamak istersen ben seçkin al derim. Ben de var ve oyun o kadar güzelki oyun içi 500-1000 arası Steam pazarından satım alımlar yaptım. Fakat skinsizde oynanıyor oyun ve P2W olmaması da gayet güzel. Ve seçkin indirime girmiyor. Fakat istediğiniz oyun varsa yaz indirimi de güzel seçenek olacaktır. Tabii CS 2'nin çıkmasıyla vs. birçok oyuncu daha gelecek. CS:GO seçkininiz olduğunda oyunun parası olan 275 TL'yi çıkartabiliyorsunuz. Tabii bu birkaç ayınızı alır. Tabii CS:GO seçkin almak ve oyun almak da çok farklı şeyler.

Şimdi hangi oyunlar indirime girecek bilmiyorum ondan dolayı beklesem mi karar veremedim. CS:GO seçkin ise sürekli zam gelecek bir şey ve ben şu anda 275TL'ye alırsam zamanla zam gelecek hem de bende bir süre oynayarak düşen kasalarla ve skinlerle parasını çıkarıcağım için CS:GO seçkin almayı planlıyorum dediğin gibi sadece akşama güzel bir oyun indirime girerse keşke alsaydım demek istemiyorum

İndirime girebilir bence akşam 8'e kadar bekle. Girmezse de almaktan çekinme her hafta bir kasa düşüyor her hafta 1 level atlarsan en kötü ihtimalle 3-4 ayda amorti edersin.

Hocam akşama kadar zamlanacak mı ki? Zamlanmayacaksa bekleyin bence.

Hocam indirimi beklemenizi tavsiye ederim.

Seçkin'in indirime gireceğini hiç zannetmiyorum. Belki cs2 çıktığında kısa bir süreliğine indirim yaparlar ama bu riski almaya değmez. Paranız varsa alın.

Hocam akşama kadar zamlanacak mı ki? Zamlanmayacaksa bekleyin bence.

Hocam indirimi beklemenizi tavsiye ederim.

Seçkin'in indirime gireceğini hiç zannetmiyorum. Belki CS2 çıktığında kısa bir süreliğine indirim yaparlar ama bu riski almaya değmez. Paranız varsa alın.

Seçkin hiç indirime girmez ya sürekli artan bir olay. Akşam ozinin dediğini gibi hemen zamlanmaz bence de aşırı istediğim bir oyun olmazsa alacağım seçkini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…