ibrahimkevekk Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 72 9 Aralık 2022 #1 Kararsız kaldım fikirlerinizi alabilir miyim?
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #2 Minecraft beni çok çabuk sıkmaya başladı ben CS:GO alırdım.
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #3 CS:GO seçkin alır kasa düşürüp farklı oyunlar denerdim ben.
ibrahimkevekk Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 72 9 Aralık 2022 #4 koray105 dedi: Minecraft beni çok çabuk sıkmaya başladı ben CS:GO alırdım. Genişletmek için tıkla... CS:GO oynayarak seçkinin parasını çıkartabilir miyim peki
koray105 dedi: Minecraft beni çok çabuk sıkmaya başladı ben CS:GO alırdım. Genişletmek için tıkla... CS:GO oynayarak seçkinin parasını çıkartabilir miyim peki
M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.079 9 Aralık 2022 #5 Minecraft CS:GO karşısında diz çöküp af diler. Ha bana kalırsa CS:GO seçkin değil FACEIT Premium almak daha mantıklı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2022
Minecraft CS:GO karşısında diz çöküp af diler. Ha bana kalırsa CS:GO seçkin değil FACEIT Premium almak daha mantıklı.
NoxyOfficial Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 560 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Radeon R7 240 AMD Athlon 200GE A320M-S2H-CF 8 GB Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #6 ManchesterCity dedi: Minecraft CS:GO karşısında diz çöküp af diler. Ha bana kalırsa CS:GO seçkin değil FACEIT Premium almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam farklı tür oyunları aynı keseye koyup üstüne nasıl karşılaştırma yaptınız?
ManchesterCity dedi: Minecraft CS:GO karşısında diz çöküp af diler. Ha bana kalırsa CS:GO seçkin değil FACEIT Premium almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hocam farklı tür oyunları aynı keseye koyup üstüne nasıl karşılaştırma yaptınız?
ibrahimkevekk Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 72 9 Aralık 2022 #7 NoxyOfficial dedi: CS:GO seçkin alır kasa düşürüp farklı oyunlar denerdim ben. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama kararsız kaldım
NoxyOfficial dedi: CS:GO seçkin alır kasa düşürüp farklı oyunlar denerdim ben. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama kararsız kaldım
2 264075 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 2.307 Çözümler 4 9 Aralık 2022 #8 ibrahimkevekk dedi: CS:GO oynayarak seçkinin parasını çıkartabilir miyim peki. Genişletmek için tıkla... O sana kalmış düşen kasalari biriktirip cikarabilirsin ya da skin katlayarak falan başka yolu yok.
ibrahimkevekk dedi: CS:GO oynayarak seçkinin parasını çıkartabilir miyim peki. Genişletmek için tıkla... O sana kalmış düşen kasalari biriktirip cikarabilirsin ya da skin katlayarak falan başka yolu yok.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 9 Aralık 2022 #9 ManchesterCity dedi: Minecraft CS:GO karşısında diz çöküp af diler. Ha bana kalırsa CS:GO seçkin değil FACEIT Premium almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hile dolu balon bir oyun mu diz çökecekmiş. Güleyim de bari boşa gitmesin.
ManchesterCity dedi: Minecraft CS:GO karşısında diz çöküp af diler. Ha bana kalırsa CS:GO seçkin değil FACEIT Premium almak daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Hile dolu balon bir oyun mu diz çökecekmiş. Güleyim de bari boşa gitmesin.
M ManchesterCity Hectopat Katılım 14 Mayıs 2022 Mesajlar 1.079 9 Aralık 2022 #10 Hollywoo dedi: Hile dolu balon bir oyun mu diz çökecekmiş. Güleyim de bari boşa gitmesin. Genişletmek için tıkla... Yıllardır oynarım 1 kere hileye denk geldim. Elona bağlı.
Hollywoo dedi: Hile dolu balon bir oyun mu diz çökecekmiş. Güleyim de bari boşa gitmesin. Genişletmek için tıkla... Yıllardır oynarım 1 kere hileye denk geldim. Elona bağlı.