B773 Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 1.281 Çözümler 6 9 Aralık 2022 #21 wenomechainsama dedi: CS daha iyi diyenler maçtayken 8 tane mevlana hile kullanan kişilerin vssini görmemiş henüz. Genişletmek için tıkla... Hayatında 1 kere Prime girmediysen normal.
wenomechainsama dedi: CS daha iyi diyenler maçtayken 8 tane mevlana hile kullanan kişilerin vssini görmemiş henüz. Genişletmek için tıkla... Hayatında 1 kere Prime girmediysen normal.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2022 #22 3 ay CS:GO oynasanız rahat oyunun parasını çıkartırsınız.
P PcPlayer Femtopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #23 İkiside kesinlikle oynanacak süper oyun ama herkesin oyun zevki farklı CS:GO ve minecraft oynamadıysanız biraz oynayın, bir iki dakika değilde birkaç saat oynamayı deneyin. CS:GO seçkin olmadanda oynayabilirsiniz, hile denk gelirse başka maç açarsınız, minecraft deneme sürümünden oynayabilirsiniz https://www.minecraft.net/tr-tr/free-trial.
İkiside kesinlikle oynanacak süper oyun ama herkesin oyun zevki farklı CS:GO ve minecraft oynamadıysanız biraz oynayın, bir iki dakika değilde birkaç saat oynamayı deneyin. CS:GO seçkin olmadanda oynayabilirsiniz, hile denk gelirse başka maç açarsınız, minecraft deneme sürümünden oynayabilirsiniz https://www.minecraft.net/tr-tr/free-trial.
Marik Ishtar Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 867 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2022 #24 Hollywoo dedi: Hile dolu balon bir oyun mu diz çökecekmiş. Güleyim de bari boşa gitmesin. Genişletmek için tıkla... Balon mu CS:GO mu hocam seçkin de hile çıkması bence zor benim daha karşıma 2 kez mi ne denk geldi.
Hollywoo dedi: Hile dolu balon bir oyun mu diz çökecekmiş. Güleyim de bari boşa gitmesin. Genişletmek için tıkla... Balon mu CS:GO mu hocam seçkin de hile çıkması bence zor benim daha karşıma 2 kez mi ne denk geldi.
U Umut TOSUNn Hectopat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 491 Çözümler 2 10 Aralık 2022 #25 ibrahimkevekk dedi: CS:GO oynayarak seçkinin parasını çıkartabilir miyim peki. Genişletmek için tıkla... Vallahi şöyle diyeyim ben AK-47 zümrüt cizgili düşürdüm şu an 100 lira falan.
ibrahimkevekk dedi: CS:GO oynayarak seçkinin parasını çıkartabilir miyim peki. Genişletmek için tıkla... Vallahi şöyle diyeyim ben AK-47 zümrüt cizgili düşürdüm şu an 100 lira falan.
U Uxsmu Decapat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 544 10 Aralık 2022 #26 Türk sunucularda oynayacaksan Minecraft'ın orijinaline gerek yok, orijinal isteyen sunucu yok çünkü.