Alcherrra Zeptopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mart 2023 #1 Hesap bir anda seçkin değil gibi gözükmeye ve seçkin statüsü satın al yazmaya başladı ancak satın alım da gerçekleştirilmiyor. Hesap kesinlikle VAC banlı değil. Görünen şekli de bu Dosya Ekleri cs go hesabı.png 73,6 KB · Görüntüleme: 99 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2023
Hesap bir anda seçkin değil gibi gözükmeye ve seçkin statüsü satın al yazmaya başladı ancak satın alım da gerçekleştirilmiyor. Hesap kesinlikle VAC banlı değil. Görünen şekli de bu
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.764 Çözümler 7 23 Mart 2023 #2 Oyun şuan CS2 mi CS:GO mu? Artı 0 Eksi
KS KS Alcherrra Zeptopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mart 2023 #3 noclip dedi: Oyun şu an CS2 mi CS:GO mu? Genişletmek için tıkla... CS2 çıkmadı ki zaten daha hesap da betada değil. Artı 0 Eksi
noclip dedi: Oyun şu an CS2 mi CS:GO mu? Genişletmek için tıkla... CS2 çıkmadı ki zaten daha hesap da betada değil.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 23 Mart 2023 #4 Steam'de gözüküyor mu kontrol et Prime. Artı 0 Eksi
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.764 Çözümler 7 23 Mart 2023 #5 Alcherrra dedi: CS2 çıkmadı ki zaten daha hesap da betada değil. Genişletmek için tıkla... Tamam işte onu diyorum belki test oyununda gözüküyordur diye. Artı 0 Eksi
Alcherrra dedi: CS2 çıkmadı ki zaten daha hesap da betada değil. Genişletmek için tıkla... Tamam işte onu diyorum belki test oyununda gözüküyordur diye.
H harunnU Picopat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2023 #6 steam desteğe yaz bir yanlışlık varsa hemen hallederler Artı 0 Eksi
KS KS Alcherrra Zeptopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mart 2023 #7 562410 dedi: Steam'de gözüküyor mu kontrol et Prime. Genişletmek için tıkla... Evet Prime Steam'de görünüyor satın almak istediğimde zaten hesapta var diyor ve daha önceden de satın alım yapıldığı görünüyor Artı 0 Eksi
562410 dedi: Steam'de gözüküyor mu kontrol et Prime. Genişletmek için tıkla... Evet Prime Steam'de görünüyor satın almak istediğimde zaten hesapta var diyor ve daha önceden de satın alım yapıldığı görünüyor
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.526 Çözümler 42 23 Mart 2023 #8 Alcherrra dedi: Evet Prime Steam'de görünüyor satın almak istediğimde zaten hesapta var diyor ve daha önceden de satın alım yapıldığı görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bug olmuş olabilir dosyaları doğrula modeme reset at. Artı 0 Eksi
Alcherrra dedi: Evet Prime Steam'de görünüyor satın almak istediğimde zaten hesapta var diyor ve daha önceden de satın alım yapıldığı görünüyor. Genişletmek için tıkla... Bug olmuş olabilir dosyaları doğrula modeme reset at.
KS KS Alcherrra Zeptopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Mart 2023 #9 harunnU dedi: Steam desteğe yaz bir yanlışlık varsa hemen hallederler Genişletmek için tıkla... Steam desteğe yazdım zaten belki daha önce aynısını yaşayan biri varsa diye buraya da konu açtım. 562410 dedi: Bug olmuş olabilir dosyaları doğrula modeme reset at. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulama ve modem resetiyle düzelmedi. Artı 0 Eksi
harunnU dedi: Steam desteğe yaz bir yanlışlık varsa hemen hallederler Genişletmek için tıkla... Steam desteğe yazdım zaten belki daha önce aynısını yaşayan biri varsa diye buraya da konu açtım. 562410 dedi: Bug olmuş olabilir dosyaları doğrula modeme reset at. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulama ve modem resetiyle düzelmedi.
ooredoo Decipat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.566 Çözümler 4 23 Mart 2023 #10 Alcherrra dedi: Steam desteğe yazdım zaten belki daha önce aynısını yaşayan biri varsa diye buraya da konu açtım. Dosya doğrulama ve modem resetiyle düzelmedi. Genişletmek için tıkla... PC'ye reset attın mı? Eğer attıysan desteğin yanıtını beklemelisin büyük ihtimalle bug olmuştur. Artı 0 Eksi
Alcherrra dedi: Steam desteğe yazdım zaten belki daha önce aynısını yaşayan biri varsa diye buraya da konu açtım. Dosya doğrulama ve modem resetiyle düzelmedi. Genişletmek için tıkla... PC'ye reset attın mı? Eğer attıysan desteğin yanıtını beklemelisin büyük ihtimalle bug olmuştur.