abdulo75 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 7 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar az önce bir güncelleme yaptım. Oyuna şöyle bir mod gelmiş. Bu nedir? Bilen var mı?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2021 #2 abdulo75 dedi: Eki Görüntüle 1098884 Arkadaşlar az önce bir güncelleme yaptım. Oyuna şöyle bir mod gelmiş. Bu nedir? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Mapleri eleyerek seçiyorsunuz.
abdulo75 dedi: Eki Görüntüle 1098884 Arkadaşlar az önce bir güncelleme yaptım. Oyuna şöyle bir mod gelmiş. Bu nedir? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Mapleri eleyerek seçiyorsunuz.
abdulo75 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 7 Temmuz 2021 #3 Liberte Sergen dedi: Mapleri eleyerek seçiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Faceit'te olduğu gibi mi?
Liberte Sergen dedi: Mapleri eleyerek seçiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Faceit'te olduğu gibi mi?
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #4 Oylamalı rekabetçi modudur. Seçkin durumuna sahip olamayanlar da girebilir.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2021 #5 abdulo75 dedi: FACEIT'te olduğu gibi mi? Genişletmek için tıkla... Kaç yıldır CS oynuyorum bilmem en az 5 yıl vardır fakat FACEIT oynamadım mapleri vb. eliyorsunuz diye biliyorum takım seçme falanda var sanırsam. abdulo75 dedi: FACEIT'te olduğu gibi mi? Genişletmek için tıkla... Konuyla alakası yok fakat profil fotoğrafını hüsnü çobana benzettim en başta. bu arada FACEIT gibiymiş aynen.
abdulo75 dedi: FACEIT'te olduğu gibi mi? Genişletmek için tıkla... Kaç yıldır CS oynuyorum bilmem en az 5 yıl vardır fakat FACEIT oynamadım mapleri vb. eliyorsunuz diye biliyorum takım seçme falanda var sanırsam. abdulo75 dedi: FACEIT'te olduğu gibi mi? Genişletmek için tıkla... Konuyla alakası yok fakat profil fotoğrafını hüsnü çobana benzettim en başta. bu arada FACEIT gibiymiş aynen.
Z zarkatake Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 766 Çözümler 3 7 Temmuz 2021 #6 abdulo75 dedi: Faceit'te olduğu gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet, fakat maç bulma süreleri çok uzun sanırsam, 7-8 dakka bekledikten sonra dayanamayıp iptal etmiştim.
abdulo75 dedi: Faceit'te olduğu gibi mi? Genişletmek için tıkla... Evet, fakat maç bulma süreleri çok uzun sanırsam, 7-8 dakka bekledikten sonra dayanamayıp iptal etmiştim.
abdulo75 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 7 Temmuz 2021 #7 Şu kalıp yargıları bırakın seçkinin varsa şu an hile diye bir şey yok oyunda.
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #8 abdulo75 dedi: Şu kalıp yargıları bırakın seçkinin varsa şu an hile diye bir şey yok oyunda. Genişletmek için tıkla... Seçkinlerde de hile var sadece legit oynuyorlar.
abdulo75 dedi: Şu kalıp yargıları bırakın seçkinin varsa şu an hile diye bir şey yok oyunda. Genişletmek için tıkla... Seçkinlerde de hile var sadece legit oynuyorlar.
ykslali Centipat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #9 Rolesional dedi: Seçkinlerde de hile var sadece legit oynuyorlar. Genişletmek için tıkla... Rank, oynama saati, yeni güncellemeden sonra oynama saati? abdulo75 dedi: Eki Görüntüle 1098884 Arkadaşlar az önce bir güncelleme yaptım. Oyuna şöyle bir mod gelmiş. Bu nedir? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Map banlayarak son mape kadar geliniyor, son operasyonda eklenmişti operasyondan sonra 1 1.5 ay kadar kaldırıldı şimdi geri eklendi.
Rolesional dedi: Seçkinlerde de hile var sadece legit oynuyorlar. Genişletmek için tıkla... Rank, oynama saati, yeni güncellemeden sonra oynama saati? abdulo75 dedi: Eki Görüntüle 1098884 Arkadaşlar az önce bir güncelleme yaptım. Oyuna şöyle bir mod gelmiş. Bu nedir? Bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Map banlayarak son mape kadar geliniyor, son operasyonda eklenmişti operasyondan sonra 1 1.5 ay kadar kaldırıldı şimdi geri eklendi.
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #10 ykslali dedi: Rank, oynama saati, yeni güncellemeden sonra oynama saati? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım: Rank- keleş 2 oynama saati - bilmiyorum rütbe - 25 level. Zaten ezglobal kullanan birisi.
ykslali dedi: Rank, oynama saati, yeni güncellemeden sonra oynama saati? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşım: Rank- keleş 2 oynama saati - bilmiyorum rütbe - 25 level. Zaten ezglobal kullanan birisi.