ykslali Centipat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 209 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #11 Rolesional dedi: Bir arkadaşım: Rank- keleş 2 oynama saati - bilmiyorum rütbe - 25 level. Zaten ezglobal kullanan birisi. Genişletmek için tıkla... Benim rankım lem ve oynama saatim 4.2k, yeni güncellemeden sonra şüphelendiğim 1 kişi bile olmadı. Günlük 5 6 saat oynuyorum.
Rolesional dedi: Bir arkadaşım: Rank- keleş 2 oynama saati - bilmiyorum rütbe - 25 level. Zaten ezglobal kullanan birisi. Genişletmek için tıkla... Benim rankım lem ve oynama saatim 4.2k, yeni güncellemeden sonra şüphelendiğim 1 kişi bile olmadı. Günlük 5 6 saat oynuyorum.
abdulo75 Kilopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 7 Yer Mars 7 Temmuz 2021 #12 ykslali dedi: Benim rankım lem ve oynama saatim 4.2k, yeni güncellemeden sonra şüphelendiğim 1 kişi bile olmadı. Günlük 5 6 saat oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı bir sıkıntı yok.
ykslali dedi: Benim rankım lem ve oynama saatim 4.2k, yeni güncellemeden sonra şüphelendiğim 1 kişi bile olmadı. Günlük 5 6 saat oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı bir sıkıntı yok.