Bugün Valve'nin yayınladığı yeni bir haber olarak kötü niyetli oyunculardan dolayı seçkin durum olmak için satın almak gerekiyor. Ben 1 yıl önce ücretsiz ve seçkin olmam 7 8 ay önceydi. ben bu durumdan muaf miyim yoksa satın almak zorunda mıyım?
Hocam daha önceden 21(level idi sanırım tam hatırlamıyorum) seviye olup prime olduysanız satın almanıza gerek yok. Güncellemeden itibaren prime olmak için sadece satın almak gerekiyor.
Daha fazla artması lazım falan değil. CS:GO zahmet olmazsa adam akıllı bir hile koruması getirse düzelirdi. 123 TL verilir mi CS'ye. 24 TL'ye alıyorduk oyunu, hakkı da oydu zaten.
Daha fazla artması lazım falan değil. CS:GO zahmet olmazsa adam akıllı bir hile koruması getirse düzelirdi. 123 TL verilir mi CS'ye. 24 TL'ye alıyorduk oyunu, hakkı da oydu zaten.