CS:GO seçkin şart mı?

Hiçbir oyun artık zevk vermediği için CS:GO'yu tekrardan indirdim. Seçkin almak şart mı yoksa normal şekilde de zevk alınır mı?

Hiçbir oyun artık zevk vermediği için CS:GO'yu tekrardan indirdim. Seçkin almak şart mı yoksa normal şekilde de zevk alınır mı?

Topluluk sunucularına girebilirsin, FACEIT girebilirsin.

Hocam ben 5 aydır vs. girmiyorum.Ancak girdiğimde o kadar hile vs. denk gelmiyordu(topluluk hariç).Ancak rank kasmak ve bir yerlere ulaşmak istiyorsanız evet şart.

Şart ya FACEIT gireceksin ya seçkin alacaksın CS:GO hileleri önleyemediği için hepsini bir araya toplamaya çalışıyor ki şahsen işe yarıyor eskiden her maç hile gelirken artık çok daha az geliyor fakat yeni bir hesap açıp oynamayı denerseniz maçınızda siz hariç 9 mevlana görebilirsiniz denendi onaylandı.

İfadeler: GKD

Oyunda bir hedefin varsa seçkin şart, üstüne oynadığınızda düşen kasalarla seçkini 1, 1,5 yıla karşılayabilirsiniz.

O kadar oldu mu ya.

Seçkin sayesinde seviye atlayabilirsin, rank kasabilirsin, item düşürebilirsin, hilelerden daha az etkilenirsin. Yani şart sayılır.

CS:GO'da seçkin hesabın yoksa adam yerine konmuyorsun. Ne rank kazanabilirsin ne adam akıllı rekabetçi oynayabilirsin. Oynadığın rekabetçi maçların %95'inde en az 2 tane AFK 1 tane hile banko gelir. Gaben'in para hırsı bitirdi oyunu.

Seçkin hesapta kasa düşüyor skin düşüyor hileler daha az geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…