CS:GO seçkin ve Prime ne?

Floriva_97

Decapat
Daha fazla  
Ben çok uzun zaman ardından CS:GO'ya tekrar başladım en son 8 yaşımda falan oynamıştım oyunda seçkin ne, Prime ne işe yarıyor? Onları çözemedim. Biri ne olduğunu açıklasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de aynı şey zaten seçkin hesap alınca kasa düşürebiliyorsun rankın açılıyor seviye atlıyorsun ve seçkin hesaplar ile birlikte oynuyorsun yani hileler daha az geliyor.

Seçkin hesaplar, oyunu oynamaya yeni başlayan ve hesaplarının daha yüksek bir güvenilirlik seviyesine ulaşmasını bekleyen oyuncular için oluşturulmuş bir sistemdir. Bu hesaplar daha düşük seviyeli oyuncuların girmesini engellemek için gerekli olan minimum seviyeye ulaşmış oyuncular tarafından açılabilir. Prime hesaplar ise, oyunun tam sürümüne sahip olan ve telefon numarası ekleyerek hesaplarını doğrulayan oyuncuların erişebildiği bir sistemdir. Prime hesabı olan oyuncular, yalnızca diğer prime hesaplarına sahip oyuncularla eşleşebilir, bu da daha güvenli bir oyun deneyimi sağlar. Ayrıca, bazı oyun modlarına erişmek için de prime hesap gerekli olabiliyor.

İkisi aynı şey, biri İngilizce diğeri Türkçe. Aldığında kasa, grafiti, skin düşürebiliyorsun ve seçkin alanlarla oynadığın için hile daha az geliyor. Bir de rank kasabiliyosunuz.

Seçkin hesaplar, oyunu oynamaya yeni başlayan ve hesaplarının daha yüksek bir güvenilirlik seviyesine ulaşmasını bekleyen oyuncular için oluşturulmuş bir sistemdir. Bu hesaplar daha düşük seviyeli oyuncuların girmesini engellemek için gerekli olan minimum seviyeye ulaşmış oyuncular tarafından açılabilir. Prime hesaplar ise, oyunun tam sürümüne sahip olan ve telefon numarası ekleyerek hesaplarını doğrulayan oyuncuların erişebildiği bir sistemdir. Prime hesabı olan oyuncular, yalnızca diğer Prime hesaplarına sahip oyuncularla eşleşebilir, bu da daha güvenli bir oyun deneyimi sağlar. Ayrıca, bazı oyun modlarına erişmek için de Prime hesap gerekli olabiliyor.

Aynı şey değil mi seçkinle Prime ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı