CS:GO seçkin vs oyun

Yok LoL'de o kadar tilt olmuyorum eskisi gibi değil çok küfür eden trolleyen denk gelmiyor onda da AFK geliyor ama bu aralar CS de tilt olduğum kadar hiçbir oyunda olmuyorum Yunan ermeni yahudi Rus hepsinden geliyor biri düzgün oynasa biri tilt ediyor LoL'de ne olursa olsun Hero gücü büyük etken bir mundo ne kadar kolsuz olsa da önde tanklamaya yetiyor CS de öyle olmuyor ban sistemi de düzgün değil LoL'de sen kimseye karismaz sakin olursan çok nadir sana satasilir CS de direk ırkçılık küfrü yiyosun adamları 20 round taşı flame ye o kadar sonra seni sondan bir önceki round kicklesinler.
Hocam açıkçası şans meselesi. Bana da dediğiniz boş Rus şahıslar geliyor ama sizin bu kick meselesi kötüymüş. Dediğim gibi şans meselesi. Mesela ben valoranta giriyorum rekabetçiye. Adam konuşmaktan oyunu oynamıyor bir şey dediğinde klavye delikanlılığı yapıyor. Yanına kız pre alıp onun köleliğini yapanları hiç söylemiyorum.

Hocam açıkçası şans meselesi. Bana da dediğiniz boş Rus şahıslar geliyor ama sizin bu kick meselesi kötüymüş. Dediğim gibi şans meselesi. Mesela ben Valorant'a giriyorum rekabetçiye. Adam konuşmaktan oyunu oynamıyor bir şey dediğinde klavye delikanlılığı yapıyor. Yanına kız pre alıp onun köleliğini yapanları hiç söylemiyorum.

Toxic yapilinca sinirlenip karşılık veriyorum hocam 1E4 sorun oluyor diğer türlü gelse 4 Rus yine hep muhabbet ediyorlar fark etmiyor mute atıp geçiyorum o zaman ama bunlara özel sovuyorum 7 dilde arkadasla giriyorsan oyun oynanır yoksa işkence ya baska bir şey değil oyunda sorun yok yani ama kitle kaynaklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı