CS:GO Server açmak mantıklı mı?

Saeva

Hectopat
CS:GO 25 ₺ server açıp ondan kâr etmeyi düşünüyorum. Sizce bu mantıklı mı? Yoksa kâr edebileceğimi düşündüğünüz başka yöntemler de var mı ?

CS:GO serverinden kar edebileceğini zannetmiyorum 10 20 TL alırsın ama kar edemezsiz diye düşünüyorum en azından çevremdekiler öyle oldu.

Açma eğer tanınmış bir kişi değilsen serverine adam gelmez gelmesi için reklam yapman veya aylarca yıllarca beklemen gerek çünkü şu an zaten hemen hemen herkesin favori bir serveri var ve oralarda takılıyorlar.

Para kazanmayı düşünüyorsan hiç girme, ama arkadaşlarımla oynarım dersen alabilirsin.

Açacağın oyun moduna bağlı benim birkaç yıldır deneyimlerim oldu. Para kazanma amaçlı açacaksan en az 32 kişilik olmalı. Jailbreak modunda daha çok para olduğunu unutma. Map ve Eklenti için sağlam bir bütçe ayırmalısın. 3 ay önce kapanan sunucuma 150₺ aylık para veriyorum ve aylık 350-500 arası para alıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…