CS:GO server için oyun sunucusu önerisi

ZacronTeam

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Öncelikle aklıma bir Counter-Strike: Global Offensive topluluk sunucusu açma fikri geldi. Piyasada bir sürü oyun sunucusu sağlayan firmalar var. Her biri bir sürü şey vadediyor ama bu konuda daha profesyonel, daha iyi destek veren firmalar hangileridir? Yeni bir sunucu açmak isteyen birisi hangi firmayı tercih etmeli?

Prooyun veya cs.center tercih edebilirsin. Birçok oyun moduna uygun hazır eklenti paketi ile birlikte gelmekte. Daha profesyonel işler yapma peşindeyseniz map veya eklenti satın alabilirsiniz.

Rabisu, sunucu bakımından ve eklenti bakımından diğer firmalara göre biraz zayıf. Ama ucuz bir sunucu tercih etmek istiyorsanız düşünebilirsiniz.

Hiç CSGO için almadım ama desteği gerçekten iyi o yüzden Rabisu öneririm.
Rabisuyu biraz araştırdım fakat pek tercih edilmiyor. Eklenti bakımından vs. geri kalıyormuş.
Rabisu, sunucu bakımından ve eklenti bakımından diğer firmalara göre biraz zayıf. Ama ucuz bir sunucu tercih etmek istiyorsanız düşünebilirsiniz.
Rabisu aynen biraz araştırdım dediğiniz gibi fiyatı düşük olması güzel ama diğer firmalara nazaran bu konuda zayıf kalıyor.
Prooyun veya cs.center tercih edebilirsin. Birçok oyun moduna uygun hazır eklenti paketi ile birlikte gelmekte. Daha profesyonel işler yapma peşindeyseniz map veya eklenti satın alabilirsiniz.
Ya işte aklımda birkaç firma var fakat birde buradakilerin düşüncelerini almak istedim
vede daha önce bu işte deneyimi olan varsa hangisini önerir diye onu merak ettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı