CS:GO server seçme

İşletim sistemi
Windows 10

Metehan A.

Hectopat
CS:GO'da mm server picker dışında uygulama olmasa da (olursa daha iyi olur) Rus serverlerini kapatmak istiyorum. Nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ping sınırlayın. Pingleri öğrenmek için de herhangi bir oyun ara kısmından mod seçip araya basın. Sonra konsolu açınca tablovari bir yazı çıkacak. O tabloya bakarak Rus'ların olduğu sunucudan(Hangisi olduğunu bilmiyorum.) Daha aşağı bir ping ile eşleştirme arayabilirsiniz. Muhtemelen Rus'ların bol olduğu sunucu Polonya sunucusudur.

Son düzenleme:
Oyun içi pingi 10'a ayarlayın maç bul deyin.
Sağ üstte Max pinginiz örneğin 56 diyecektir.
Maç aramayı iptal edip pinginizi 57'ye ayarlayın muhtemelen Türkiye'den oyuncular gelecektir.

Bende 50'ye sınırlı ama bazen hatta çoğunlukla toxic Rus'lara denk geliyorum. Mm picker diye uygulama var oradan da yapabiliyoruz ve bazı teknikler var öylede yapabiliyoruz ama İngilizce kaynaklı ve anlatımlı olmadığı için %100 anlamıyorum, bileni varsa yardım eder diye dedim.
Yapamazsınız. Mecbur oynamak zorundasınız.
Yapabiliyoruz.
Ping sınırlayın. Pingleri öğrenmek için de herhangi bir oyun ara kısmından mod seçip araya basın. Sonra konsolu açınca tablovari bir yazı çıkacak. O tabloya bakarak Rus'ların olduğu sunucudan(hangisi olduğunu bilmiyorum.) Daha aşağı bir ping ile eşleştirme arayabilirsiniz. Muhtemelen Rus'ların bol olduğu sunucu Polonya sunucusudur.

Hmm hatırlıyorum o tabloyu viena 57 falan yazıyor tamam denerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı