wazzapniko Hectopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2016 #1 Anlam veremedim. PSU garantiye gitmeden önce hiç bir sıkıntı yoktu. Geldikten sonra böyle bi sorunla karşı karşıya kaldım. PSU'dan mı kaynaklanıyor yoksa nedendir bilemiyorum. Isınmayla ilgili problem olduğunu sanmıyorum. PSU : G750M EKRAN KARTI : ASUS AMD R9280 İŞLEMCİ : AMD FX8350 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2016
Anlam veremedim. PSU garantiye gitmeden önce hiç bir sıkıntı yoktu. Geldikten sonra böyle bi sorunla karşı karşıya kaldım. PSU'dan mı kaynaklanıyor yoksa nedendir bilemiyorum. Isınmayla ilgili problem olduğunu sanmıyorum. PSU : G750M EKRAN KARTI : ASUS AMD R9280 İŞLEMCİ : AMD FX8350
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Mayıs 2016 #2 PSU'dan kaynaklanıyor olabilir. Oyun tam açılacakken ekran kartı ani güç talebinde bulunur. PSU bunu karşılayamadığında sistem reset atabilir. Furmark gibi bir program çalıştır. PC yine reset atıyorsa başka bir PSU tak dene. Yine reset sorunu varsa sorun ekran kartındadır. Artı 0 Eksi
PSU'dan kaynaklanıyor olabilir. Oyun tam açılacakken ekran kartı ani güç talebinde bulunur. PSU bunu karşılayamadığında sistem reset atabilir. Furmark gibi bir program çalıştır. PC yine reset atıyorsa başka bir PSU tak dene. Yine reset sorunu varsa sorun ekran kartındadır.
KS KS wazzapniko Hectopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2016 #3 Furmark'ı yükledim stress teste sokucaktım ki restart attı yeniden. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2016 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Mayıs 2016 #4 Tahmin ettiğim gibi. Yapmanız gerekeni yazdım. Artı 0 Eksi
mahmuddo Hectopat Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2016 #5 Başka bir PSU takma şansım olmadı ama oyunu atölyeden offline bir şekilde kurunca tek başıma oynayabiliyorum anlayamadım . Artı 0 Eksi
Başka bir PSU takma şansım olmadı ama oyunu atölyeden offline bir şekilde kurunca tek başıma oynayabiliyorum anlayamadım .
KS KS wazzapniko Hectopat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2016 #6 mahmuddo dedi: Başka bir PSU takma şansım olmadı ama oyunu atölyeden offline bir şekilde kurunca tek başıma oynayabiliyorum anlayamadım . Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
mahmuddo dedi: Başka bir PSU takma şansım olmadı ama oyunu atölyeden offline bir şekilde kurunca tek başıma oynayabiliyorum anlayamadım . Genişletmek için tıkla...