CS:GO Server'da komutlar calismiyor ve konsol hata veriyor

mrtgnd011

Hectopat
SteamCMD üzerinden CS:GO sunucusu açacaktım. Sourcemod Metamod kurdum ve plug-in'leri yükledim. Sunucuyu başlattığımda hiçbir komutu kullanamıyordum. Örnegin !admin ve !ban. Konsolu açtığımda "Tried to look up command say as if it were a variable." hatası veriyordu. Sorunun oyunumdan kaynaklandığını düşünüp başka bir sunucuya girdim. Fakat sorun oyunda değil. Sunucuda aldığım "Tried to look up command say as if it were a variable." Bu hata nedir? Çözümü nedir?

(Plug-in paketinde hata olduğunu düşünüp paket değiştirdim fakat hala aynı sorun vardı.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle oyun ayarlarından nişangahını klasik sabit yapıp, komutları tekrar dene. Yine bir hareket olmaz ise oyunu Steam'den kaldır ve kurulu olduğu yerdeki tüm dosyaları silip tekrar kur. (Ben sorunu bu şekilde çözdüm.)
Ya da Oyunun dosyalarının bütünlüğünü doğrula. Bir de alttaki resimde mesela bir sunucuya bağlanamadım diyor oyun. O sunucu var mı? Adresi tarayıcıya gir bakalım nasıl bir hata alıyorsun? Hosts dosyanda engellenen Valve sunucuları vs olmadığından emin ol. DNS kullanıyorsan kaldır. Yani oyunun erişmeye çalıştığı sunuculara erişebildiğinden emin ol. Güvenlik duvarını kapa mesela açıksa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hâlâ bu sorunu yaşayan varsa, oyunun ana klasörüne gidip >csgo>cfg klasörünü siliniz. Steam'ı açıp CS:GO'ya sağ tık yapın ve "özellikler" butonuna basın. Ardından yerel Dosyalar'a tıklayıp "oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula..." seçeneğine basın ve tekrar indirecektir dosyaları. Eğer olmazsa oyunu silip tekrar yüklemenizi tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…