CS:GO serverı geç açılıyor

• Konuyu başlatan NIIC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 567

NIIC

Decapat
Daha fazla  
Selam dostlar, yeni bir server açtım ama mesela ilk defa girenler çok bekliyor yükleme ekranında anormal bir bekleme süresi var. Nasıl çözebilirim nedeni nedir? Panelden ne gibi değişiklikler uygulayabilirim? Herkese iyi Sosyaller dilerim.

Dünya orijinal sunucuda sunulan dünya değilse (sallıyorum CSGO'nun resmi Dust2 dosyası değilse) normal çünkü mapi baştan yüklüyor. İlk defa map açarken yaşanan yavaşlık olabilir.
Not: Daha önce server kurmadım, map değiştirirken sık sık yaşadığım bir mevzu M2 SSDye rağmen.

İlk defa girenler SSD kullanıyor mu?

Dünya orijinal sunucuda sunulan dünya değilse (sallıyorum CS:GO'nun resmi Dust 2 dosyası değilse) normal çünkü mapi baştan yüklüyor. İlk defa map açarken yaşanan yavaşlık olabilir.
Not: Daha önce server kurmadım, map değiştirirken sık sık yaşadığım bir mevzu M.2 SSD'ye rağmen.

Hocam geç açılma her serverda var ama bizim serverda biraz daha uzun sürüyor 2.30 dk kadar en uzun bilgi bu arada.

Ipsini'ini yolla istersen bir de ben deneyim.
Plugin vardır muhtemelen.
95.173.175.86:27015

Hocam geç açılma her serverda var ama bizim serverda biraz daha uzun sürüyor 2.30 dk kadar en uzun bilgi bu arada.

95.173.175.86:27015

Hocam plugin var serverda.

1681763241873.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı