Greenlight* Hectopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #1 Arkadaşlar konu CS : GO'dan çıktı 1.6'ya giriyorum olmuyor. Diğerlerine giriyorum olmuyor, girilmiyor, hata veriyor. Dün hiçbir sorun olmadan bıraktım, bugün hiçbir servere girmiyor. Hepsinde hata veriyor. Ne yapmam lazım ? Son düzenleme: 1 Eylül 2014
Arkadaşlar konu CS : GO'dan çıktı 1.6'ya giriyorum olmuyor. Diğerlerine giriyorum olmuyor, girilmiyor, hata veriyor. Dün hiçbir sorun olmadan bıraktım, bugün hiçbir servere girmiyor. Hepsinde hata veriyor. Ne yapmam lazım ?
BigEvil Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 1.409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #2 Oyun orjinalmi ?
Greenlight* Hectopat Katılım 6 Ağustos 2014 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #3 BigEvil dedi: Oyun orjinalmi ? Genişletmek için tıkla... Evet Steam Üzerinden.
BigEvil Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2014 Mesajlar 1.409 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2014 #4 Ceza yemiş olabilirsin.
B Berke Geyik Ziyaretçi 1 Eylül 2014 #5 Ceza ile alakası yok. Bu CS: GO'nun son güncellemesiyle ilgili bir sorundur. Ben ve etrafımda tanıdığım kişiler de aynı sorunu yaşıyor.
Ceza ile alakası yok. Bu CS: GO'nun son güncellemesiyle ilgili bir sorundur. Ben ve etrafımda tanıdığım kişiler de aynı sorunu yaşıyor.
Berke Göktuna Hectopat Katılım 2 Eylül 2014 Mesajlar 33 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #6 Eski bilgisayarımda da bu sorun vardı ; yeni laptopumda da var . Yapıcak bişey yok . Başka serverlar dene , eninde sonunda girecektir.
Eski bilgisayarımda da bu sorun vardı ; yeni laptopumda da var . Yapıcak bişey yok . Başka serverlar dene , eninde sonunda girecektir.
Melih Özönder Megapat Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2014 #7 Sorun bendede oluyor. Türk topluluk sunucularını deneyebilirsin.