Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 23 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar, bildiğiniz gibi serverlara girerken bir sürü ses, müzik, model indiriyor. Bunları nereden silerim?
Arkadaşlar, bildiğiniz gibi serverlara girerken bir sürü ses, müzik, model indiriyor. Bunları nereden silerim?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.974 Makaleler 1 Çözümler 28 23 Eylül 2020 #2 Oyun dosyalarından.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 23 Eylül 2020 #3 Teknocuk dedi: Oyun dosyalarından. Genişletmek için tıkla... İnanılmaz.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.974 Makaleler 1 Çözümler 28 23 Eylül 2020 #4 Kemânkeş- dedi: İnanılmaz. Genişletmek için tıkla... Bende ilk başta inanamadım ama bir gün oyun dosyalarını açıp klasörleri biraz karıştırdım ve tüm indirilen içerikleri buldum. Aman tanrım dedim (!).
Kemânkeş- dedi: İnanılmaz. Genişletmek için tıkla... Bende ilk başta inanamadım ama bir gün oyun dosyalarını açıp klasörleri biraz karıştırdım ve tüm indirilen içerikleri buldum. Aman tanrım dedim (!).
kONF Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 8 23 Eylül 2020 #5 Hocam CS:GO nun dosyalarına gelin ve maps klasörünü bulun. İşaretlediğim yer topluluk sunucusu haritaları onları silip oyun dosyalarını doğrulayabilirsin. Workshop daki dosyalar senin atölyeden indirdiğin mapler gözükür.
Hocam CS:GO nun dosyalarına gelin ve maps klasörünü bulun. İşaretlediğim yer topluluk sunucusu haritaları onları silip oyun dosyalarını doğrulayabilirsin. Workshop daki dosyalar senin atölyeden indirdiğin mapler gözükür.