xHypernotra Centipat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 47 24 Mayıs 2021 #1 Başlıktan da gördüğünüz gibi CS:GO oynarken ses aşırı derecede derinden ve boğuk geliyor. Kulaklığı yeni aldım sadece CS'de böyle bir şey oluyor. CS'yi silip tekrar yükledim ama düzelmedi. Bilgisi olan varsa lütfen yazsın.
Başlıktan da gördüğünüz gibi CS:GO oynarken ses aşırı derecede derinden ve boğuk geliyor. Kulaklığı yeni aldım sadece CS'de böyle bir şey oluyor. CS'yi silip tekrar yükledim ama düzelmedi. Bilgisi olan varsa lütfen yazsın.
Çözüm Emir Yüksel 24 Mayıs 2021 Realtek üzerinden mikrofon gürültüsünü önle gibi açık bir ayar varsa kapatın.
ardabab Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #2 Oyun içi ses çıkış cihazı kendi kulaklığınızı seçin. Artı 0 Eksi
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #3 Realtek üzerinden mikrofon gürültüsünü önle gibi açık bir ayar varsa kapatın. Artı 1 Eksi Çözüm
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 24 Mayıs 2021 #4 Kulağınız ne? Sanal 7.1 aktifleştirdiniz mi yazılımından? Artı 0 Eksi
SERDANN Decapat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 575 Çözümler 2 Yer Alem Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #5 Kulaklık modeli ney ? Oyun içinde stereo aktif mi ? Artı 0 Eksi
KS KS xHypernotra Centipat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 47 24 Mayıs 2021 #6 ardabab dedi: Oyun içi ses çıkış cihazı kendi kulaklığınızı seçin. Genişletmek için tıkla... Zaten oyun içi ses çıkış cihazı kullandığım kulaklık SERDANN dedi: Kulaklık modeli ney ? Oyun içinde stereo aktif mi ? Genişletmek için tıkla... RAMPAGE RM-K20 SERDANN dedi: Kulaklık modeli ney ? Oyun içinde stereo aktif mi ? Genişletmek için tıkla... RAMPAGE RM-K20 aydos dedi: Kulağınız ne? Sanal 7.1 aktifleştirdiniz mi yazılımından? Genişletmek için tıkla... Yazılımı aktifleştirdim RAMPAGE RM-K20 Artı 0 Eksi
ardabab dedi: Oyun içi ses çıkış cihazı kendi kulaklığınızı seçin. Genişletmek için tıkla... Zaten oyun içi ses çıkış cihazı kullandığım kulaklık SERDANN dedi: Kulaklık modeli ney ? Oyun içinde stereo aktif mi ? Genişletmek için tıkla... RAMPAGE RM-K20 SERDANN dedi: Kulaklık modeli ney ? Oyun içinde stereo aktif mi ? Genişletmek için tıkla... RAMPAGE RM-K20 aydos dedi: Kulağınız ne? Sanal 7.1 aktifleştirdiniz mi yazılımından? Genişletmek için tıkla... Yazılımı aktifleştirdim RAMPAGE RM-K20
C cpukafa2001 Decapat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #7 CS de Team'la konuşma var mı eğer varsa ses eco olmasın diye yapıyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS xHypernotra Centipat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 47 24 Mayıs 2021 #8 Emir Yüksel dedi: Realtek üzerinden mikrofon gürültüsünü önle gibi açık bir ayar varsa kapatın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim işe yaradı. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Emir Yüksel dedi: Realtek üzerinden mikrofon gürültüsünü önle gibi açık bir ayar varsa kapatın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim işe yaradı.
Emir Yüksel Kilopat Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.030 Makaleler 2 Çözümler 23 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #9 Bir şey değil Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
kadirbardakci Decapat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #10 Emir Yüksel dedi: Realtek üzerinden mikrofon gürültüsünü önle gibi açık bir ayar varsa kapatın. Genişletmek için tıkla... xHypernotra dedi: Çok teşekkür ederim işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Bu ayara nereden ulaştınız? Ben de aynı sorunu yaşıyorum bir türlü düzelmedi. Artı 0 Eksi
Emir Yüksel dedi: Realtek üzerinden mikrofon gürültüsünü önle gibi açık bir ayar varsa kapatın. Genişletmek için tıkla... xHypernotra dedi: Çok teşekkür ederim işe yaradı. Genişletmek için tıkla... Bu ayara nereden ulaştınız? Ben de aynı sorunu yaşıyorum bir türlü düzelmedi.