burakaksut Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 9 19 Mayıs 2020 #1 Merhaba CS:GO'da yaşamadığım sorun yaşamaya başladım. Silahla falan sıkınca ses patlaması oluyor. Yüksek bir bomba sesi gibi seslerde patlama sesi gibi duruyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2020
Merhaba CS:GO'da yaşamadığım sorun yaşamaya başladım. Silahla falan sıkınca ses patlaması oluyor. Yüksek bir bomba sesi gibi seslerde patlama sesi gibi duruyorum.
MRGBoys Hectopat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 503 Çözümler 2 Yer Trabzon Daha fazla Sistem Özellikleri ►Kasa: Rampage Carısma Mesh ►Anakart: Asus Prime H310M-K ►Monitör: AOC 24 G2460VQ6 1ms 75Hz FreeSync ►Ekran kartı: Sapphire RX5500XT Pulse 8GB ►İşlemci: Intel I5-9400f ►RAM: Crucial (2x8GB) Ballistix DDR4 2666MHz ►Depolama (SSD): Samsung SSD 860EVO 250GB , Samsung SSD 860EVO 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2020 #2 Adım 1 : Öncelikle oyun dosyalarımızı doğrulayalım! Oyun isminin üzerine Sağ Tıklayıp Özellikler penceresini açtıktan sonra aşağıdaki adımları uygulayın! İşlemin bitmesini bekliyoruz! Adım 2 : Dosyalarımız doğrulandıktan sonra oyunu bir kez açın ve daha sonra oyundan çıkın. Adım 3 : Oyuna tekrar girin ve oyun ayarlarından oyun sesini tamamen kısın! Adım 4 : Kaydedin! Adım 5 : Oyuniçi konsol’u açıp snd_mixhead 0.8 yazıp Enter‘lıyoruz! Adım 6 : Kıstığımız oyun sesini açıyoruz.Sorun çözülmüş olmalıdır! Eğer çözülmediyse; Adım 7 : Tekrar oyuniçi konsolu açıp aynı kodu 0.8 değeri yerine 0.5–1.0 arası değerler girip test ediyoruz.Çözülmesi gerekiyor. Hala çözülmediyse; Adım 8 : Adım 5’teki kodun yerine snd_mix_async 1 kodunu deniyoruz! Bu da mı çözmedi? Demokrasi’de çareler tükenmez! Adım 9 : snd_mix_async 1 kodu üzerinde Adım 7‘de uyguladığımız testleri uyguluyoruz.1 yerine farklı değerler giriyoruz! (0.5-1.0 arası) Çözülmediyse,üstüne üstelik oyununuz daha kötü hale geldiyse oyundan çıkın ve Adım 1’i tekrar yapın.Bir ihtimal sorun çözülecektir. Hala düzelmiyorsa, bilgisayarınızın ses ve ses aygıtları ayarlarını kontrol ediniz!
Adım 1 : Öncelikle oyun dosyalarımızı doğrulayalım! Oyun isminin üzerine Sağ Tıklayıp Özellikler penceresini açtıktan sonra aşağıdaki adımları uygulayın! İşlemin bitmesini bekliyoruz! Adım 2 : Dosyalarımız doğrulandıktan sonra oyunu bir kez açın ve daha sonra oyundan çıkın. Adım 3 : Oyuna tekrar girin ve oyun ayarlarından oyun sesini tamamen kısın! Adım 4 : Kaydedin! Adım 5 : Oyuniçi konsol’u açıp snd_mixhead 0.8 yazıp Enter‘lıyoruz! Adım 6 : Kıstığımız oyun sesini açıyoruz.Sorun çözülmüş olmalıdır! Eğer çözülmediyse; Adım 7 : Tekrar oyuniçi konsolu açıp aynı kodu 0.8 değeri yerine 0.5–1.0 arası değerler girip test ediyoruz.Çözülmesi gerekiyor. Hala çözülmediyse; Adım 8 : Adım 5’teki kodun yerine snd_mix_async 1 kodunu deniyoruz! Bu da mı çözmedi? Demokrasi’de çareler tükenmez! Adım 9 : snd_mix_async 1 kodu üzerinde Adım 7‘de uyguladığımız testleri uyguluyoruz.1 yerine farklı değerler giriyoruz! (0.5-1.0 arası) Çözülmediyse,üstüne üstelik oyununuz daha kötü hale geldiyse oyundan çıkın ve Adım 1’i tekrar yapın.Bir ihtimal sorun çözülecektir. Hala düzelmiyorsa, bilgisayarınızın ses ve ses aygıtları ayarlarını kontrol ediniz!
Odidy Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2023 #3 Yav ne kadar çıkan sorun varsa buraya bakıyorum ve sorunu çözüyorum Bilge insanlar iyi ki var ya