serhttcn Hectopat Katılım 19 Nisan 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #1 CS:GO oynarken Discord'a girecem diyelim. Oyunu aşağı alıyorum ve oyuna tekrar giriyorum. Oyundaki sesler her şey geliyor ama ekran yok. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2017
CS:GO oynarken Discord'a girecem diyelim. Oyunu aşağı alıyorum ve oyuna tekrar giriyorum. Oyundaki sesler her şey geliyor ama ekran yok.
Z zekiarslan21 Hectopat Katılım 16 Nisan 2017 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2017 #2 serhttcn dedi: CS:GO oynarken Discord'a girecem diyelim. Oyunu aşağı alıyorum ve oyuna tekrar giriyorum. Oyundaki sesler her şey geliyor ama ekran yok. Genişletmek için tıkla... Banada aynı sorun olmuştu. Steam üzerinden oyunun dosyalarını doğrulayın.
serhttcn dedi: CS:GO oynarken Discord'a girecem diyelim. Oyunu aşağı alıyorum ve oyuna tekrar giriyorum. Oyundaki sesler her şey geliyor ama ekran yok. Genişletmek için tıkla... Banada aynı sorun olmuştu. Steam üzerinden oyunun dosyalarını doğrulayın.
O omeryener Decapat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 1 24 Haziran 2019 #3 zekiarslan21 dedi: Banada aynı sorun olmuştu. Steam üzerinden oyunun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... ben çok yaptım ama hala aynı sorunu alıyorum bana yardım eder misiniz ?
zekiarslan21 dedi: Banada aynı sorun olmuştu. Steam üzerinden oyunun dosyalarını doğrulayın. Genişletmek için tıkla... ben çok yaptım ama hala aynı sorunu alıyorum bana yardım eder misiniz ?