Frech Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 106 22 Nisan 2021 #1 CS:GO'ya girdiğimde hiçbir türlü ses duyamıyorum ve konsolda cfg aktifleştirdiğimde bunu yazıyor. Sizce bunu nasıl çözebilirim? (Volume 1 yazılı) Dosya Ekleri Screenshot_1.png 1,7 KB · Görüntüleme: 38 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2021
CS:GO'ya girdiğimde hiçbir türlü ses duyamıyorum ve konsolda cfg aktifleştirdiğimde bunu yazıyor. Sizce bunu nasıl çözebilirim? (Volume 1 yazılı)
4 444553 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.714 Makaleler 3 Çözümler 5 22 Nisan 2021 #2 Oyunun sesi kısık olmasın? Artı 0 Eksi
KS KS Frech Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 106 22 Nisan 2021 #3 444553 dedi: Oyunun sesi kısık olmasın? Genişletmek için tıkla... Ses düzeyi karıştırıcısına baktım kısık değildi. Artı 0 Eksi
444553 dedi: Oyunun sesi kısık olmasın? Genişletmek için tıkla... Ses düzeyi karıştırıcısına baktım kısık değildi.
T technora Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 1.797 Makaleler 1 Çözümler 6 22 Nisan 2021 #4 Hocam oyun ses cihazınız olduğunu görmüyor. Ses çıkış aygıtı olarak kullandığınız hoparlörü veya kulaklığı oyun ayarlarından seçin seçili değilse. Artı 0 Eksi
Hocam oyun ses cihazınız olduğunu görmüyor. Ses çıkış aygıtı olarak kullandığınız hoparlörü veya kulaklığı oyun ayarlarından seçin seçili değilse.
KS KS Frech Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 106 22 Nisan 2021 #5 technora dedi: Hocam oyun ses cihazınız olduğunu görmüyor. Ses çıkış aygıtı olarak kullandığınız hoparlörü veya kulaklığı oyun ayarlarından seçin seçili değilse. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede onlar nasıl seçebilirim? Ben oyun ayarlarına baktım ama bulamadım. Evet bilen yok sanırım? Son düzenleme: 22 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
technora dedi: Hocam oyun ses cihazınız olduğunu görmüyor. Ses çıkış aygıtı olarak kullandığınız hoparlörü veya kulaklığı oyun ayarlarından seçin seçili değilse. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nerede onlar nasıl seçebilirim? Ben oyun ayarlarına baktım ama bulamadım. Evet bilen yok sanırım?
T technora Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 1.797 Makaleler 1 Çözümler 6 22 Nisan 2021 #6 Frech dedi: Tam olarak nerede onlar nasıl seçebilirim? Ben oyun ayarlarına baktım ama bulamadım. Evet bilen yok sanırım? Genişletmek için tıkla... Oyun içinde ayarlardan ses kısmına gelip ses çıkış cihazınızı hangi cihazı takıyorsanız ona göre ayarlayacaksınız. Artı 0 Eksi
Frech dedi: Tam olarak nerede onlar nasıl seçebilirim? Ben oyun ayarlarına baktım ama bulamadım. Evet bilen yok sanırım? Genişletmek için tıkla... Oyun içinde ayarlardan ses kısmına gelip ses çıkış cihazınızı hangi cihazı takıyorsanız ona göre ayarlayacaksınız.