K Kralkıng3777 Centipat Katılım 13 Eylül 2019 Mesajlar 47 Çözümler 1 16 Ocak 2021 #1 CS:GO oynarken sesim takıma gitmiyor ama Discord'da sesim var. Arkadaşlarım duyabiliyor, çözümü bilen var mı?
CS:GO oynarken sesim takıma gitmiyor ama Discord'da sesim var. Arkadaşlarım duyabiliyor, çözümü bilen var mı?
laer but sad Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 240 Çözümler 3 16 Ocak 2021 #2 Ses denetim masasında varsayılan mikrofonunuz kullandığınız mikrofon mu kontrol edin değilse değiştirin. Artı 0 Eksi
Ses denetim masasında varsayılan mikrofonunuz kullandığınız mikrofon mu kontrol edin değilse değiştirin.
Zion Williamson Kilopat Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #3 Kralkıng3777 dedi: CS:GO oynarken sesim takıma gitmiyor ama Discord'da sesim var. Arkadaşlarım duyabiliyor, çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... gatip bir sekilde ben de az önce yaşadım bu sorunu. Artı 0 Eksi
Kralkıng3777 dedi: CS:GO oynarken sesim takıma gitmiyor ama Discord'da sesim var. Arkadaşlarım duyabiliyor, çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... gatip bir sekilde ben de az önce yaşadım bu sorunu.