Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 4 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar merhaba. Bugün CS oynarken ara sıra ses patlaması yaşadım. Pıt pıt sesler geliyor. Ekteki klibin sonlarına doğru bende ses patlaması var. Sizde de var mı? Ve nasıl çözebilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar merhaba. Bugün CS oynarken ara sıra ses patlaması yaşadım. Pıt pıt sesler geliyor. Ekteki klibin sonlarına doğru bende ses patlaması var. Sizde de var mı? Ve nasıl çözebilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ezuer Kilopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 4.197 Çözümler 63 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RX 6600 İşlemci: Ryzen 5 5500 RAM: Kingston HyperX Fury 1x16 GB Anakart: Gigabyte A320M-H PSU: NZXT C550 SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB SSD2: Patriot P210 256 GB HDD: Seagate Barracuda 1 TB Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #2 Videoyu gizli paylaşmışsınız. Artı 0 Eksi
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 4 Mayıs 2023 #3 Bizde yok öyle şeyler. Artı 0 Eksi
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #4 Video gizli. Artı 0 Eksi
KS KS Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 4 Mayıs 2023 #5 Dragneel.99 dedi: Video gizli. Genişletmek için tıkla... EkmekArasıRam dedi: Bizde yok öyle şeyler. Genişletmek için tıkla... ezuer dedi: Videoyu gizli paylaşmışsınız. Genişletmek için tıkla... Düzelmiş olmalı şimdi. Artı 0 Eksi
Dragneel.99 dedi: Video gizli. Genişletmek için tıkla... EkmekArasıRam dedi: Bizde yok öyle şeyler. Genişletmek için tıkla... ezuer dedi: Videoyu gizli paylaşmışsınız. Genişletmek için tıkla... Düzelmiş olmalı şimdi.
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #6 Monarch Leviathan dedi: Düzelmiş olmalı şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam videoda bir ses patlaması duyamadım ben. Artı 0 Eksi
Monarch Leviathan dedi: Düzelmiş olmalı şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam videoda bir ses patlaması duyamadım ben.
KS KS Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.312 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 4 Mayıs 2023 #7 Arkadaşlar sorunu konsola "snd_mixahead 0.025" yazarak çözdüm. Monarch Leviathan dedi: Arkadaşlar sorunu konsola "snd_mixahead 0.025" yazarak çözdüm. Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Sorun tamamen düzelmemiş sadece azalmış. Son düzenleme: 5 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Arkadaşlar sorunu konsola "snd_mixahead 0.025" yazarak çözdüm. Monarch Leviathan dedi: Arkadaşlar sorunu konsola "snd_mixahead 0.025" yazarak çözdüm. Genişletmek için tıkla... Güncelleme: Sorun tamamen düzelmemiş sadece azalmış.