GargoyleTR Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #1 Öncelikle her zamanki gibi CS:GO oynayacaktım ama açmaya çalıştığımda "setup file gameinfo.txt" hatası veriyor. Çözümü nedir? Hata bu Dosya Ekleri 1623853879262.png 1 MB · Görüntüleme: 112
Öncelikle her zamanki gibi CS:GO oynayacaktım ama açmaya çalıştığımda "setup file gameinfo.txt" hatası veriyor. Çözümü nedir? Hata bu
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #2 Hile mi yapmaya çalıştınız? Her zamanki gibi CS oynayacaktınız ama nedense 3 saatiniz var oyunda. Artı 0 Eksi
KS KS GargoyleTR Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #3 Kdr454 dedi: Hile mi yapmaya çalıştınız? Her zamanki gibi CS oynayacaktınız ama nedense 3 saatiniz var oyunda. Genişletmek için tıkla... Çünkü yeni başladım ve hayır hile kullanmıyorum. Artı 0 Eksi
Kdr454 dedi: Hile mi yapmaya çalıştınız? Her zamanki gibi CS oynayacaktınız ama nedense 3 saatiniz var oyunda. Genişletmek için tıkla... Çünkü yeni başladım ve hayır hile kullanmıyorum.
Emre Ks Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #4 GargoyleTR dedi: Öncelikle her zamanki gibi CS:GO oynayacaktım ama açmaya çalıştığımda "setup file gameinfo.txt" hatası veriyor. Çözümü nedir? Hata bu. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? Kdr454 dedi: Hile mi yapmaya çalıştınız? Her zamanki gibi CS oynayacaktınız ama nedense 3 saatiniz var oyunda. Genişletmek için tıkla... Allah Allah, 3 saat oynayan birisi bu hatayı alamaz mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
GargoyleTR dedi: Öncelikle her zamanki gibi CS:GO oynayacaktım ama açmaya çalıştığımda "setup file gameinfo.txt" hatası veriyor. Çözümü nedir? Hata bu. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz nedir? Kdr454 dedi: Hile mi yapmaya çalıştınız? Her zamanki gibi CS oynayacaktınız ama nedense 3 saatiniz var oyunda. Genişletmek için tıkla... Allah Allah, 3 saat oynayan birisi bu hatayı alamaz mı?
KS KS GargoyleTR Hectopat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 155 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #5 i3-2120 CPU @ 3.30 GHz, 4 GB RAM, AMD HD Radeon 5400. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #6 Emre Ks dedi: Sisteminiz nedir? Allah Allah 3 saat oynayan birisi bu hatayı alamazmı bazen çok saçmalayan insanlar var forumda. Genişletmek için tıkla... Alır ama benim dediğim şeyin aldığı hatayla alakası yok zaten. Hile için çoğu insan yeni hesap açıyor ya meraktan sordum, cevabımı aldım. Bu kadar. Artı 0 Eksi
Emre Ks dedi: Sisteminiz nedir? Allah Allah 3 saat oynayan birisi bu hatayı alamazmı bazen çok saçmalayan insanlar var forumda. Genişletmek için tıkla... Alır ama benim dediğim şeyin aldığı hatayla alakası yok zaten. Hile için çoğu insan yeni hesap açıyor ya meraktan sordum, cevabımı aldım. Bu kadar.
Emre Ks Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #7 GargoyleTR dedi: i3-2120 CPU @ 3.30 GHz 4 GB RAM AMD HD Radeon 5400. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz pek yetmiyor CS:GO'ya, ondan açmamış olabilir. Ben de eski bilgisayarımda eski hatayı almıştım ve onun da özellikleri sizinkine benziyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
GargoyleTR dedi: i3-2120 CPU @ 3.30 GHz 4 GB RAM AMD HD Radeon 5400. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz pek yetmiyor CS:GO'ya, ondan açmamış olabilir. Ben de eski bilgisayarımda eski hatayı almıştım ve onun da özellikleri sizinkine benziyordu.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 26 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2021 #8 Emre Ks dedi: Sisteminiz pek yetmiyor CS:GO'ya Ondan açmamış olabilir bende eski bilgisayarımda eski hatayı almıştım ve onunda özellikleri sizinkine benziyordu Genişletmek için tıkla... Adam önceden oynayabiliyormuş ama. Sistem yetmemesi ile alakalı değil bence. Artı 0 Eksi
Emre Ks dedi: Sisteminiz pek yetmiyor CS:GO'ya Ondan açmamış olabilir bende eski bilgisayarımda eski hatayı almıştım ve onunda özellikleri sizinkine benziyordu Genişletmek için tıkla... Adam önceden oynayabiliyormuş ama. Sistem yetmemesi ile alakalı değil bence.