CS:GO seviye kasmanın zorluğu

emn5805

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba millet. Size önemli bir sorum var. Bu seçkin hesap için 21 level olmak gerekiyor. Ben daha 10 levelim. Silah yarışı olsun, ölüm maçı olsun, rekabetçi olsun, basit eğlence olsun aldığım expler 5-10 exp. Bu kadar exp ile 1000 küsürlük exp barını doldurmam yıllarımı alır. Ben oyunu güvenilir bi siteden gift şeklinde aldım yani Steam üzerinden değil gift olarak geldi. Steam'de seviye kasamıyorum ama bu da oyuna etki eder mi ki? Çünkü gerçekten acayip az exp geliyor. 21 level olamayacağım ve seçkin hesaba erişemeyeceğim sanki. Rank'ım nova 2.

En çok xp getiren oyun modu rekabetçi ama diğer oyun modlarını da rekabetçi maçı süresinde oynarsan neredeyse aynı xp'ler geliyor. Birde Valve'ın şöyle bir kuralı var çok kolay level atlanmasıni istemiyor o yüzden 1 hafta için belli bir xp sınırı var. O xp sınırına kadar fazladan xp veriyor ama o xp sınırını ulaştığın zaman oyun sana fazlasıyla az xp veriyor o yüzden fazla xp alamıyor olabilirsin.

Son düzenleme:
Bide 10 lvl olup nova 2 olan birisini ilk kez görüyorum.

Seçkin olmadan rekabetçi girmek aptallıktır. Bir ara seçkin olmayan bir arkadaşımla girdim ve 5 maç üst üste kaybettik hile veya üst liglerde olup yeni hesap açanlarla çok karşılaşıyorsun seçkin olman tavsiyemdir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten sorduğu soru seçkin olmak için. 21 lvl gelene kadar böyle şeylere katlanman gerek.

Steam seviyesi oyun içi seviyeyi etkilemez. Hızlı seviye atlamak için rekabetçi girilebilir. Ama bunlar dışında ölüm maçı ve basit eğlence girmek de mantıklı. Çok uzun sürmez 21 level olman.

Çarşamba günleri rekabetçi girmeni öneririm. Çok aşırı deneyim puanı veriyor.

Rekabetçi'de kazanırsan çok fazla XP veriyor. Ama kaybedersen 30xp civarı bonusla da 30 XP kazanınca 600XP rahat veriyordur bonusla birlikte.

Bir hafta içerisinde belirli bir XP'ye kadar hesabını turbo kasabiliyorsun, o sınırdan sonra baya yüksek bir mebla XP düşüşü yaşıyorsun hak ettiğin XP'yi de almıyorsun. Ama korkmana gerek yok bu kalıcı değil. XP sınırını doldurduktan itibaren süren başlar tam bir hafta sonra tekrardan 500-1000 arası XP kasarsın, ve bir daha sınırın dolar, bu böyle gider. Ayrıca bir hafta süren dolunca sana telafi için 2000 ila 10000 XP arasında bonus veriyor. Burada Valve'nin istediği oyuncuları seviye atlatmamak değil, "seviye atlasınlar ama zamanla olsun" kuralıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…